Στον ωκεανό των Ιχθύων

07:44 4/2/2013 - Πηγή: Matrix24

Κριός

Τι είναι ένας Κριός όταν ο πλανήτης του, ο Άρης, στρέφει τη μάχη εντός του και, συνεπώς, φέρνει τη φιλονικία στην πόρτα του; Μην απαντήσεις, Κριέ, λογοκρινόμαστε. Το σίγουρο είναι πως οι ψυχικοί ωκεανοί των Ιχθύων δεν είναι κατάλληλο περιβάλλον για τον πολεμιστή Άρη, με αποτέλεσμα εσύ να τρως σίδερα από το κακό σου. Κάπως σα να είσαι ο γρηγορότερος δρομέας και δε σε αφήνουν να νικήσεις. Δεν θα είναι συνεχώς έτσι, όμως. Αν μάλιστα καταφέρεις να αποφύγεις εξαπατήσεις και ψέματα στις 7 του μήνα, η Νέα

Σελήνη στο φινάλε της εβδομάδας θα σε βρει περίφημα, να τα πίνεις με τα φιλαράκια σου!

Ταύρος

Κι όσο δεν τα μπορείς τα πισώπλατα μαχαιρώματα των φίλων και τα ψου ψου ψου πίσω από την πλάτη σου… Ωστόσο, με τον Άρη πλέον στους Ιχθείς (και σχεδόν ό,τι άλλο διαθέτουμε σε πλανήτη επίσης εκεί!), φοβάμαι πως η διπρόσωπη συμπεριφορά των φίλων και η πλάγια προσέγγιση είναι στην ημερήσια διάταξη αυτή την εβδομάδα, Ταύρε. Κάνε μου τη χάρη και πρόσεχε τι λες και σε ποιόν – γύρω στις 7 του μήνα, αυτό να το εφαρμόσεις και στο χώρο της δουλειάς σου, εξετάζοντας διπλά και τρίδιπλα τι υπογράφεις! Πρόκειται για Ποσειδώνιες συμπληγάδες, τις οποίες, αν αποφύγεις, η Νέα Σελήνη που ακολουθεί σου υπόσχεται σταθερότητα και ασφάλεια.

Δίδυμοι

Αν σκέπτεσαι να ξεκινήσεις είτε ένα νέο κύκλο σπουδών, είτε να κάνεις ένα μακρινό ταξίδι, θα σου έλεγα να περιμένεις την επόμενη εβδομάδα, Δίδυμε. Αυτήν θα προτιμούσα να κάτσεις στα αυγά σου – μην ανησυχείς, με τον Άρη στα της καριέρας σου και της κοινωνικής σου εικόνας, η δράση δεν θα σου λείψει. Απλά δεν θα είναι δράση του γούστου σου, εγκεφαλική και διαλεκτική. Θα αφορά εντυπώσεις, ψυχανεμίσματα και όλες εκείνες τις new age ασάφειες που σιχαίνεσαι. Αν σιχαίνεσαι και το να χάνεις χρήματα από επιτήδειους κρίσεως μεσούσης, εκεί γύρω στις 7/2 πρόσεχε κάθε αναξιοπαθούντα που σου ζητά τη βοήθειά σου…

Καρκίνος

Δεν ξέρω αν το πρόσεξες, αλλά έχει ανάψει πράσινο σε ό,τι αφορά σε σπουδές, ταξίδια, διεύρυνση οριζόντων ή και μετοίκηση στο εξωτερικό (αν κάτι τέτοιο ήταν μέσα στα σχέδιά σου, δεν θα βρεις καλύτερη εβδομάδα από αυτήν). Δεν ξέρω αν το πρόσεξες, αλλά η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο κάνει τη λέξη «σεξ» να αναβοσβήνει στο μυαλό σου σαν ταμπέλα διανυκτερεύοντος φαρμακείου. Δεν ξέρω αν το πρόσεξες, αλλά η σύνοδος Ερμή – Ποσειδώνα σου υπενθυμίζει πως «έσονται οι δύο εις σάρκαν μία» μεν, αλλά όλα τα άλλα είναι εις διπλούν. Το πορτοφόλι είναι ένα από αυτά.

Λέων

Πόσο σχέση είναι μία σχέση όπου ναι μεν ο/η άλλος/η στα λόγια σου χτίζει ανώγια και κατώγια, αλλά από την άλλη εξαφανίζεται / αποσύρεται / αυτοσυγκεντρώνεται όπως θες πες το, χωρίς να θεωρεί καν ότι αξίζεις ένα τηλέφωνο; Πόσο «μαζί» είστε, όταν ο ένας είναι εδώ κι ο άλλος (μόνιμα) στο σταθμό του Μονάχου; Και μήπως από τέτοια τσιρκολίκια, το μονάχος είναι καλύτερη επιλογή; Ο συνωστισμός των πλανητών σε Υδροχόο και, κυρίως, Ιχθείς, σου λένε να μοιράσεις άφοβα το «σιχτίρ πιλάφι», Λέοντα. Σου λένε επίσης πως δεν θα είσαι μόνος για πολύ.

Παρθένος

Και έστω ότι δεν έχεις τεμαχίσει και βράσει να φας κάποιον από τους οικείους σου, Παρθένε – κάποιον από όλους όσους σε περιμένουν στη γωνία να κάνεις το λάθος στα επαγγελματικά σου, για να βγουν να πουν την αιώνια ατάκα των απανταχού αποτυχημένων («στα έλεγα εγώ!»). Αυτό που κανείς ποτέ δεν έλεγε σε κανένα, είναι πώς να τα καταφέρει. Άστους να αναλώνονται λοιπόν σε σενάρια καταστροφής που κάνουν και τους Μάγιας να ωχριούν, κι εσύ πάρ’ τη Νέα Σελήνη και κάν’ τη βέρα σου…ή, τέλος πάντων, ό,τι άλλο θες: μια επαγγελματική συμφωνία που θα αρχίσει από την άνοιξη να κάνει τη διαφορά στον τραπεζικό σου λογαριασμό, ας πούμε, θα ήταν μία λαμπρή επιλογή του τι να την κάνεις τη Νέα Σελήνη. Υπέροχες γνωριμίες, επίσης – άλλη θαυμάσια επιλογή.

Ζυγός

Η θεατρικότητα των Ιχθύων και σου πάει πολύ, και μπαίνει στην καθημερινότητά σου αυτή την εβδομάδα, Ζυγέ! Το να την απολαύσεις είναι μία πολύ καλή ιδέα, και θα σε σώσει ταξιδεύοντας το πνεύμα και την καρδιά σου μακριά, ενώ το σώμα σου χτυπάει υπερωρίες, τόσο στη δουλειά, όσο και ως οργανισμός. Οι βιταμίνες δεν είναι καθόλου κακή ιδέα, και μιας και δεν είσαι Αιγόκερως να ξενυχτάς με όραμα μία προαγωγή, ρίξε μια δεύτερη ματιά στον/ην καινούργια συνάδελφο: μπορεί να είναι υπεραρκετός λόγος για να μείνεις στο γραφείο μέχρι αργά…

Σκορπιός

Με όλους σχεδόν τους πλανήτες στον τομέα που αφορά στο πώς και ποιόν ερωτεύεσαι, και με δεδομένο επίσης πως εσύ είσαι Σκορπιός, θα θρηνήσουμε θύματα αυτή την εβδομάδα… τουλάχιστον αυτή τη φορά, ο Κρόνος στο ζώδιό σου θα φροντίσει να επιμείνεις μεν μέχρις εσχάτων, όπως συνηθίζεις, αλλά για τον κατάλληλο άνθρωπο. Όχι, το ότι κανείς τους δεν επέζησε να πει πώς είναι να απογοητεύεις ερωτικά ένα Σκορπιό, δεν τους κάνει λιγότερο ανάξιους λόγου, ούτε καθιστά το ερωτικό σου παρελθόν τρελή επιτυχία. Το μέλλον σου, όμως, είναι στα χέρια σου. Ε;

Τοξότης

Με το σπίτι σου και τα οικογενειακά σου θέματα να καλύπτουν άνετα μία σεζόν «Οικογενειακές Ιστορίες», δεν σου μένουν και πολλά περιθώρια, Τοξότη – θα ανοίξεις το στόμα σου κι όποιον πάρει ο χάρος. Προσπάθησε εσύ να μείνεις όσο πιο ήρεμος γίνεται, διότι αυτή την εβδομάδα χρυσός δεν είναι η σιωπή, αλλά η σωστή επικοινωνία. Το τι λες, πώς το λες και, κυρίως, σε ποιόν, μπορεί –όσο κι αν σου φαίνεται απίθανο – να διαμορφώσει το τοπίο της ζωής σου για την επόμενη διετία.

Αιγόκερως

Με την επικοινωνία σου να έχει πλήρως βραχυκυκλώσει, το να χειριστείς τα εκρηκτικά σκαμπανεβάσματα στα οικονομικά σου αποτελεί άθλο, Αιγόκερε. Και πού σε βγάζει αυτό; Χμ, σε μία ακόμη υστερική προσπάθεια να έχεις την τέλεια ζωή, την τέλεια δουλειά, την τέλεια οικογένεια. Η τελειότητα όμως δεν υπάρχει παρά μόνο στο κεφάλι μας – ναι, οκ, αυτό μην το πεις πολύ απότομα σε κανέναν/μία Παρθένο… Το ζήτημα είναι πως το ζητούμενο είναι να διορθώσεις τα κακώς κείμενα με βάση του τι θέλεις εσύ πραγματικά, και όχι του τι θεωρεί ο κόσμος πως θα έπρεπε να κάνεις.

Υδροχόος

Τα οικονομικά σου είναι μία πολύκλαυστη υπόθεση, με τόσους πλανήτες στον 2ο οίκο των χρημάτων και των αξιών σου, Υδροχόε. Όμως, να που περνούν σε δεύτερη μοίρα. Πώς; Με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου, καλείσαι να επανεφεύρεις τον εαυτό σου, και μάλιστα με σύμμαχο την Αφροδίτη. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου φροντίζει ο επαναπροσδιορισμός της ταυτότητάς σου να γίνει μέσω, και λόγω, ενός πολύ μεγάλου έρωτα. Από εμάς, φτου σκόρδα και η ώρα η καλή!

Ιχθείς

Ως γνωστόν, άμα ραγίσει το γυαλί… Γιατί το λέω αυτό; Μα, γιατί θα μπεις στον πειρασμό να σπάσεις πολλά γυαλιά, Ψάρι μου. Κι όχι μόνο γυαλιά, και κούπες, και σερβίτσια, και κεφάλια… Η αστρολόγος σου, όμως, σου έχει μία καλύτερη εναλλακτική. Με τον Άρη στο ζώδιό σου, εσύ είσαι στο πηδάλιο. Γιατί δεν πας το σκάφος εκεί που θέλεις εσύ; Κι όποιος δεν συμφωνεί, δεν έχει παρά να κατέβει και να περιμένει το επόμενο πλοίο της γραμμής. Εσύ μια φορά με την «άγονη γραμμή», τελείωσες!

………………………………………………………………………………

Αστρολόγος Ελισάβετ Σπυρίδη

Γεννήθηκα στην Αθήνα, στον αστερισμό του Σκορπιού, κάνοντας τους γονείς μου να χάσουν την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου. Μεγάλωσα στα αεροπλάνα της ΤWA μεταξύ Ελλάδας και Η.Π.Α., καθώς και ανάμεσα σε άπειρα βιβλία θρησκειολογίας, λογοτεχνίας και πολιτικής. Σπούδασα μετάφραση, διερμηνεία και γλωσσολογία, λατρεύω να ταξιδεύω, να μαγειρεύω και να μαθαίνω ξένες γλώσσες. Έχω έχει βρει τον Υδροχόο μου, και στο χρόνο που μου αφήνει ελεύθερο ο έρωτάς μου για την 6 μηνών κόρη μου προσπαθώ να κοιτάζω ψηλά, στις τροχιές τον άστρων (σ.τ.Μ. : I need my space)»

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου:

[email protected]

https://www.facebook.com/Airdancer

Keywords
Τυχαία Θέματα