Στον εισαγγελέα οι συγγενείς Παπακωνσταντίνου

17:25 2/1/2013 - Πηγή: Matrix24

Σύμφωνα με πληροφορίες οι Γρηγόρης Πεπόνης και Σπύρος Μουζακίτης έχουν καλέσει με την ιδιότητα του υπόπτου την εξαδέρφη του Γιώργου Παπακωνσταντίνου, δικηγόρο Ελένη Παπακωνσταντίνου τον σύζυγό της Συμεών Σικιαρίδη και τον σύζυγο της αδερφής της Μαρίνας, Ανδρέα Ρωσσώνη.

Παράλληλα, παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο ο κύκλος των υπόπτων μη πολιτικών προσώπων να διευρυνθεί ακόμα περισσότερο, καθώς στον κατάλογο μπορεί να προστεθούν ονόματα από τους συνεργάτες στο γραφείο του Γ. Παπακωνσταντίνου.

Έλεγχοι σε όλα τα πρόσωπα

Όλοι οι

καταθέτες της λίστας ελέγχονται φορολογικά, και κατά μείζονα λόγο οι ξαδέρφες του πρώην υπουργού έλεγαν δικαστικές πηγές δείχνοντας ότι υπάρχει και άλλο ανοιχτό μέτωπο. Ήδη, οι πρώτοι έλεγχοι – κατά τις ίδιες πληροφορίες - που αφορούν σε μεγαλοκαταθέτες έχουν δείξει ότι δεν αντιστοιχούν τα δηλωθέντα εισοδήματά τους με τα χρήματα που βρέθηκαν στους επίμαχους λογαριασμούς.

Για όλα αυτά τα πρόσωπα θα ακολουθήσει νέος κύκλος καταθέσεων, καθώς θα κληθούν να δώσουν επίσης εξηγήσεις για την παραβίαση διαταάξεων της φορολογικής νομοθεσίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παπακωνσταντίνου,papakonstantinou