«Η ελληνική διάσωση είναι σκηνοθετημένη»!

16:21 2/1/2013 - Πηγή: Matrix24

Όπως λέει χαρακτηριστικά η διάσωση της Ελλάδας είναι μια σκηνοθετημένη υπόθεση η οποία λειτουργεί προς όφελος των Γερμανών.

Όπως τονίζει ο δημοσιογράφος η χώρα του είναι συνυπεύθυνη για τα δεινά των Ελλήνων και καλεί τους συμπατριώτες του να δείξουν επιτέλους κατανόηση για την Ελλάδα η οποία οδηγείται σε οικονομικό αφανισμό.

Μάλιστα ο Μπρόντερ προχωράει ένα βήμα παραπέρα αναφέροντας το παράδειγμα του Χότζα που για να κάνει οικονομία άφηνε χωρίς

φαγητό το γάιδαρό κι εκείνος πέθανε από ασιτία. Κάνοντας ένα παραλληλισμό ο δημοσιογράφος αναφέρει ότι: ο Χότζας είναι η τρόικα και ο γάιδαρός του η Ελλάδα.

«Η Ελλάδα οδηγείται στο θάνατο μέσω της λιτότητας και μάλιστα από αυτούς που είναι συνυπεύθυνοι για την κατάστασή της», σημειώνει ο δημοσιογράφος.

Κατηγορεί επίσης τη χώρα του για την πώληση εξοπλιστικών συστημάτων στην Ελλάδα, παρά την οικονομική της κατάσταση και επισημαίνει τον φαύλο κύκλο της χρηματοδότησης της χώρας για να εξυπηρετούνται τα οικονομικά συμφέροντα των πωλητών και των τραπεζών.

«Είναι μέρος της σκηνοθεσίας όταν προσποιούμαστε ότι βοηθούμε τους Έλληνες με νέα δισεκατομμύρια κάθε φορά, προκειμένου να σταθεροποιήσουν την οικονομία τους… Αυτοί που προσφέρουν βοήθεια βοηθούν κυρίως τους εαυτούς τους προκειμένου να παραμείνουν στο παιγνίδι», γράφει χαρακτηριστικά.

«Το χειρότερο όμως είναι ότι καταστρέφεται το μέλλον μιας ολόκληρης γενεάς. Νέοι Έλληνες που δεν έχουν προοπτική εύρεσης εργασίας στην χώρα τους αναγκάζονται να μεταναστεύσουν ή εγκαταλείπουν τις προσπάθειες», τονίζει ο Μπρόντερ.

Ο συγγραφέας του άρθρου συγκρίνει τη στάση της Ευρώπης απέναντι της Ελλάδας με την συνθήκη των Βερσαλλιών και τους δυσβάστακτους όρους που επεβλήθησαν στην Γερμανία μετά τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο και οι οποίοι θεωρούνται αιτία για τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. «Οι Γερμανοί πολιτικοί δεν συνειδητοποιούν ότι οι Έλληνες βιώνουν σήμερα τις δικές τους Βερσαλλίες που αποσαφηνίζονται στην άνευ όρων υποταγή στα κελεύσματα των Βρυξελλών», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Χένρικ Μ. Μπρόντερ.

Πηγή: Deutshe Welle

Keywords
Τυχαία Θέματα