ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΝΤΑΠΛΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

08:55 2/7/2012 - Πηγή: Matrix24

Στο Εφετείο της Αθήνας αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα οι δύο Έλληνες, 29 και 41 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, με βάση ευρωπαϊκά εντάλματα που εκκρεμούσαν σε βάρος τους, ως ύποπτοι  για τη δολοφονία πέντε ατόμων στην Αγία Νάπα της Κύπρου, που είχε γίνει στις 23  Ιουνίου 2012. 

Η  εγκληματική ενέργεια που αποδίδεται από τις Κυπριακές αρχές στους

δύο συλληφθέντες  είχε χαρακτηριστεί από τα τοπικά ΜΜΕ ως μαφιόζικη εκτέλεση, δεδομένου ότι τα θύματα εργάζονταν σε εταιρεία σεκιούριτι που διατηρεί  επιχειρηματίας στην Κύπρο και ήταν μέλη της προσωπικής του φρουράς.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, και οι δύο συλληφθέντες κινούνται στον λεγόμενο αντιεξουσιαστικό χώρο.

Ειδικότερα, ο 29χρονος είχε συλληφθεί, στις 17 Νοεμβρίου 2010 για συμμετοχή στα επεισόδια στην επέτειο στου Πολυτεχνείου, στην κατάληψη της οδού Βαλτετσίου ενώ είχε προσαχθεί επανειλημμένως για συμμετοχή σε επεισόδια, για σωματικές βλάβες και άλλα αδικήματα.

Με βάση τις διεθνείς συμβάσεις  που έχει υπογράψει και η χώρα μας ,οι φερόμενοι ως δράστες θα οδηγηθούν  στον αρμόδιο εισαγγελέα εκδόσεων, προκειμένου να εκτελεστεί το ένταλμα που έχει εκδοθεί σε βάρος τους και αμέσως μετά να ξεκινήσουν οι διαδικασίες που προβλέπει ο νόμος για να λογοδοτήσουν στις αρχές.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως, ότι μέχρι τώρα και οι δύο αρνούνται ότι αυτοί είναι οι δράστες του πενταπλού φονικού στην Κύπρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα