ROCKWAVE FESTIVAL: ΑΥΛΑΙΑ ΜΕ IGGY POP

08:10 2/7/2012 - Πηγή: Matrix24

Το Rockwave Festival ολοκληρώνει την τρίτη ημέρα του στο Terra Vibe της Μαλακάσας με δύο εμβληματικές φυσιογνωμίες της παγκόσμιας μουσικής: τον γερόλυκο Iggy Pop και τους καταιγιστικούς Prodigy.

«Θα θυμόμαστε αυτό το show για καιρό. Κατεβαίνεις από τη σκηνή και έχεις έμπνευση για να συνθέσεις. Κατεβαίνοντας από τη σκηνή του Terra Vibe

νιώσαμε την ανάγκη να γράψουμε νέο υλικό», δήλωνε εκστατικός μετά την περσινή εμφάνιση των Prodigy στο Rockwave Festival ο Liam Howlett.

Αψηφώντας τα περί «δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού» οι Prodigy επιστρέφουν απόψε στη Μαλακάσα. Και δηλώνουν πως βρίσκονται σε πολύ καλή φόρμα. Στην τρίτη και τελευταία ημέρα του φεστιβάλ επί σκηνής θα δούμε και τον γερόλυκο -μα πάντα συγκλονιστικό- Iggy Pop παρέα με τη μπάντα του, τους Stooges, ενώ όσοι βρεθούν στο Terra Vibe θα πάρουν μια καλή γεύση και από Joy Division (ή New Order, αν θες), μια και ο μπασίστας του θρυλικού γκρουπ Peter Hook καταφθάνει στην Αθήνα με την μπάντα του, ονόματι The Light.

Στο ρόστερ της ημέρας που ολοκληρώνει το φετινό φεστιβάλ περιλαμβάνονται ακόμη οι Everlast, οι δικοί μας GAD και οι Monovine.

INFO: Στο Terra Vibe Park, 37ο χλμ Αθηνών-Λαμίας, οι πόρτες ανοίγουν στις 11.00, εισιτήριο 40 ευρώ, online προπώληση στο ticketpro.gr και tickethouse.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα