Στο Περιστέρι κρίνεται το εισιτήριο των ημιτελικών

Το σπουδαιότερο -βάσει αποτελέσματος στο πρώτο ματς- αγώνα της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου φιλοξενεί απόψε στις 20:00 το γήπεδο του Περιστερίου. Ο λόγος για τη ρεβάνς του 0-0 του Ατρόμητου με τον Ολυμπιακό στο προ δύο εβδομάδων αγώνα στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

Η αναμέτρηση είναι πρόκληση και για τις δύο ομάδες, πόσο μάλλον για τον Ατρόμητο που θέλει να κάνει τη μεγάλη έκπληξη και να αφήσει εκτός συνέχειας τον επί δύο συναπτά έτη κάτοχο του τροπαίου. Πρόκληση φυσικά είναι και για τον Ολυμπιακό

που δεν θέλει να αποκλειστεί και να μαζευτούν σύννεφα πάνω από την ομάδα λίγες πλέον μέρες πριν από τον αγώνα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το Champions League.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ατρόμητος θα παραταχθεί με τρεις σημαντικές απουσίες, τον τιμωρημένο Φυτανίδη και τους τραυματίες Ιγκλέσιας και Παπαδόπουλο. Στην αντίπερα όχθη, ο Μίτσελ άφησε εκτός αποστολής τους Ρομπέρτο και Ιμπαγάσα -για καθαρά αγωνιστικούς λόγους- και τους τραυματίες Φουστέρ και Ιμπαγάσα.

Νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 17:00 ο Παναθηναϊκός θα βγάλει την υποχρεώση με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου στη ρεβάνς του 4-0 της Λεωφόρου. Οι «πράσινοι» προέρχονται από τη σπουδαία εμφάνιση και νίκη επί του ΠΑΟΚ και στον επαναληπτικό με τους Θεσσαλούς ο Γιάννης Αναστασίου θα δώσει ευκαιρία σε πολλές από τις λεγόμενες «ρεζέρβες».

Συνοπτικά το πρόγραμμα:

17.00: Ολυμπιακός Βόλου-Παναθηναϊκός
20.00: Ατρόμητος-Ολυμπιακός

Keywords
Τυχαία Θέματα