ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΤΗΣ Η ΜΑΡΙΚΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

16:40 9/5/2012 - Πηγή: Matrix24

Το ύστατο χαίρε στην Μαρίκα Μητσοτάκη είπαν συγγενείς και φίλοι της οικογένειας στον ιερό ναό της Αγίας Μαγδαληνής στη Χαλέπα Χανίων, όπου εκτέθηκε από χθες σε λαϊκό προσκύνημα.

Στις 2 μετά το μεσημέρι, εψάλει τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής της, από τον αρχιεπίσκοπο Κρήτης Ειρηναίο και από τους Μητροπολίτες Κυδωνίας- Αποκορώνου, Δαμασκηνό και Κισάμου- Σελίνου, Αμφιλόχιο. Παρόντες, ήταν ακόμα και πολλοί

από τους ιεράρχες του νησιού.

Με δάκρια στα μάτια, η εγγονή της, Αλεξία, κόρη της Ντόρας Μπακογιάννη, αποχαιρέτισε την γιαγιά της: «Ήταν η σιγουριά και η ασφάλεια μας. Πάντα, ήταν εδώ κοντά μας, μας περίμενε. Με τον παππού μου, ερωτευμένη, αιώνια, μαζί του. Δεν τον άφηνε ποτέ».

Κατά την έξοδο της σορού από τον ιερό ναό, οι παριστάμενοι άρχισαν να χειροκροτούν. Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, φορώντας σκούρα γυαλιά και υποβασταζόμενος, και τα παιδιά της, η Ντόρα, η Αλεξάνδρα, η Κατερίνα, ο Κυριάκος ακολουθούσαν.

Η ταφή της έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο, στο κοιμητήριο του Αργουλιδέ Ακρωτηρίου.

Η οικογένεια είχε εκφράσει την επιθυμία να μην κατατεθούν στέφανα και τα χρήματα να δοθούν για τις ανάγκες των συσσιτίων της Μητρόπολης Κυδωνίας- Αποκορώνου.

Πληροφορίες ΑΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα