ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΙ ΕΝΑ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙ

16:40 9/5/2012 - Πηγή: Matrix24

Η ομάδα papairlines παρουσιάζει την έκθεση Once Upon A Sponge, που εγκαινιάζεται την Πέμπτη 10 Μαΐου και θα διαρκέσει έως τις 16 Ιουνίου 2012, που φιλοξενείται στο TAF/ the art foundation.

Της Χαράς Ιωάννου

Στην έκθεση Once Upon A Sponge είκοσι σχεδιαστές φαντάζονται και δημιουργούν με τελικό προορισμό την κατασκευή αναπάντεχων και ευφάνταστων αφηγηματικών αντικειμένων, με το εικονικό κίτρινο σφουγγαράκι

ως κύριο υλικό. Το σφουγγαράκι, ένα παραμελημένο καθημερινό αντικείμενο, μετατρέπεται σε υλικό κατασκευής για τους επιβάτες-σχεδιαστές των Papairlines, που καλούνται να επανεφεύρουν τη φόρμα και τη χρήση του και να προκαλέσουν την αντίληψη του κοινού. Τα αντικείμενα που θα προκύψουν θα προσγειωθούν στο TAF.

Oι papairlines είναι μια δημιουργική πλατφόρμα που λειτουργεί ως μέσο προβολής των μεθόδων και των διαδικασιών που είναι κρυμμένες πίσω από τον σχεδιασμό αντικειμένων, υπηρεσιών και εμπειριών με τα οποία αλληλεπιδρούμε, θέλοντας και μη, καθημερινά.

Συμμετέχουν:

157+173 Designers, Ρίτσα Αναστασιάδου, Μάρσια Αργυριάδη, CTRLZAK, DEDE Dextrous Design, Jazzt Design, Kanella, Σωτήρης Λάζου, Χαρά Μαραντίδου, Χριστίνα Μπιλιούρη, Βασίλης Μυλωνάδης, Αλέξανδρος Ξανθάκης, Κίκος Παπαδόπουλος, Στάθης Πετρόπουλος, Καλλιρρόη Σπυρίδωνος, Ζάχος Σταθόπουλος, Marc Schulthess, Γιώργος Τσίρκας, Wedid-ID, Αγγέλα Χρισσαΐτη.
Επιμέλεια: papairlines.org | Λουκάς Αγγέλου, Βάσω Ασφή, Κώστας Μπίσας
Είσοδος ελεύθερη
Ώρες λειτουργίας: Κυρ-Πεμ 11.30-21.00, Παρ-Σαβ 11.30-17.00
Εγκαίνια: Πέμπτη 10 Μαΐου 2012, 20.30
TAF / the art foundation, Nορμανού 5, ΤΚ 105 55, Αθήνα

Keywords
Τυχαία Θέματα