«Στη σέντρα» ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ για το «πειραγμένο» βίντεο

«Μετά την αποκάλυψη της χωρίς προηγούμενο προβοκάτσιας που επιχειρήθηκε από τη Ν.Δ. και τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, μέσω της χάλκευσης των δηλώσεων του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ- ΕΚΜ Βαγγ. Διαμαντόπουλου, γεννιέται τεράστιο πολιτικό ζήτημα με τη σιωπή εκ μέρους των δύο άλλων κυβερνητικών εταίρων, του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ», αναφέρει η αξιωματική αντιπολίτευση και απευθύνει στα δύο κόμματα της συγκυβέρνησης τα εξής ερωτήματα:

«Είναι σύμφωνοι με τις παρακρατικού

τύπου πρακτικές του κυβερνητικού εκπροσώπου και της Ν.Δ.; Υιοθετούν την στρατηγική της έντασης και του διχασμού που αποσκοπεί στην στοχοποίηση της αριστεράς, τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης και υπονομεύει την ίδια της λειτουργία της δημοκρατίας;».

Επιστολή στο ΕΣΡ

Ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, ζήτησε από τον πρόεδρο του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης τη διερεύνηση της υπόθεσης. «Καλούμε το ΕΣΡ να ερευνήσει τη μετάδοση από ηλεκτρονικά ΜΜΕ του χαλκευμένου ηχητικού video, με δήθεν δήλωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, Ευάγγελου Διαμαντόπουλου, κατά προφανή παράβαση του δημοσιογραφικού κώδικα δεοντολογίας και της κείμενης ραδιοτηλεοπτικής νομοθεσίας», αναφέρει στην επιστολή του.

Τι απάντησε ο Παπαδόπουλος της ΔΗΜΑΡ

Για την υπόθεση τοποθετήθηκε μόλις σήμερα το μεσημέρι ο εκπρόσωπος τύπου της ΔΗΜΑΡ. Αν. Παπαδόπουλος, όχι επισήμως, αλλά μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter. «Αν επιβεβαιωθεί το μοντάζ στις δηλώσεις Διαμαντόπουλου, τότε μιλάμε για αθλιότητα που ντροπιάζει την κυβέρνηση. Απόλυτη η καταδίκη!!!» έγραψε.

Keywords
Τυχαία Θέματα