ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ: ΣΤΗ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΕΝΟΣ

Οι προβολείς θα φωτίσουν το φημισμένο νυχτερινό Grand Prix της Σιγκαπούρης, αλλά και μια σειρά συναυλιών με δημοφιλή ονόματα. 

Εντυπωσιάζει η πανοραμική θέα της φωτισμένης Marina Bay Street Circuit την ώρα που σουρουπώνει, όπου γίνεται ο μοναδικός βραδινός αγώνας της Formula. Το σιρκουί αποτελείται από τους δρόμους της κοσμοπολίτικης Σιγκαπούρης σε μήκος 5.073 χλμ., ενώ τα φώτα του που κάνουν τη νύχτα μέρα δίνουν τον τόνο σε ένα GP-ορόσημο για το μέλλον του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Και

όλα αυτά με φόντο τους περίφημους ουρανοξύστες της πόλης, οι οποίοι κρύβουν στα σπλάχνα τους ένα ολόκληρο παγκόσμιο οικονομικό κέντρο και που θα δεχτούν στωικά τον εκκωφαντικό θόρυβο από τις μηχανές των μονοθέσιων της F1. Το εγχείρημα που πρωτοξεκίνησε το 2008 και στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία συνεχίζεται αυτό το Σαββατοκύριακο για πέμπτη χρονιά. Παράλληλα με τον αγώνα, με ένα μόνο εισιτήριο, οι πιστοί της F1 μπορούν να απολαύσουν ατέλειωτες ώρες ψυχαγωγικών εκδηλώσεων. Ανάμεσα σε αυτές και οι σούπερ μουσικές συναυλίες καλλιτεχνών όπως η Katy Perry, οι Maroon 5, ο Noel Gallagher και οι Bananarama στο κεντρικό στάδιο Παντάνγκ.

Keywords
Τυχαία Θέματα