ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΕΝΩΝΕΙ

Η δικαιοσύνη ήρθε (και απήλθε) μετά από 23 ολόκληρα χρόνια για τους αδικοχαμένους του Χίλσμπορο. Και η Έβερτον έδειξε μνήμη και ανθρωπιά. 

Είκοσι τρία χρόνια ή 8.551 μέρες. Τόσο χρονικό διάστημα μεσολάβησε από την 15η Απριλίου 1989 μέχρι σήμερα για να λάμψει η πραγματική αλήθεια για την τραγωδία του Χίλσμπορο όπου 96 φίλαθλοι της Λίβερπουλ έχασαν τη ζωή τους σε ένα ματς της ομάδας τους εναντίον της Νότιγχαμ Φόρεστ. Ένα κοριτσάκι με τη φανέλα των «Μπλε» της Έβερτον και ένα αγοράκι με τη φανέλα των συντοπιτών «κόκκινων» τη

Λίβερπουλ εμφανίστηκαν στη σέντρα του γηπέδου πριν από την αναμέτρηση της γηπεδούχου Έβερτον με τη Νιούκαστλ, ενώ στα μάτριξ του «Γκούντισον Παρκ» αναγραφόταν «Δικαιοσύνη για τους 96, το Μέρσεϊσαϊντ ενωμένο». Στον φωτεινό πίνακα πέρασαν οι φωτογραφίες όλων των θυμάτων, προκειμένου κανένας να μην λησμονήσει τη τραγωδία του Χίλσμπορ το 1989. «Μπροστά σε τέτοιες στιγμές δεν υπάρχουν αντίπαλοι στο ποδόσφαιρο, αλλά μόνο άνθρωποι, και αυτό μας το απέδειξαν με τον καλύτερο τρόπο οι άνθρωποι της Έβερτον», τόνισαν οι εκπρόσωποι της …μισητής αντιπάλου της Λίβερπουλ.

Keywords
Τυχαία Θέματα