ΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ

Συζητά την ανταλλαγή του χαρτοφυλακίου δανείων με ελληνική τράπεζα. Σε προχωρημένο στάδιο οι συζητήσεις με την Alpha Bank.

Τις δυνατότητες ανταλλαγής στοιχείων ενεργητικού με ελληνική τράπεζα που δραστηριοποιείται στην Κύπρο εξετάζει η Τράπεζα

Κύπρου.

Όπως τονίζεται σε ανακοίνωση της τράπεζας, σχετικά με δημοσιεύματα στον Τύπο σύμφωνα με τα οποία το Συγκρότημα Τράπεζας Κύπρου φέρεται να προχωρεί σε ανταλλαγή περιουσιακών στοιχείων με άλλο τραπεζικό οργανισμό, το Συγκρότημα ανακοινώνει ότι, στα πλαίσια του ευρύτερου προγραμματισμού του για ενίσχυση της κεφαλαιακής του θέσης καθώς και θωράκισης του ισολογισμού του, εξετάζει αριθμό επιλογών. Μια τέτοια πιθανή επιλογή είναι και η ανταλλαγή στοιχείων του ενεργητικού και του παθητικού του με μια από τις ελληνικές τράπεζες που δραστηριοποιούνται στην Κύπρο.

Στο στάδιο αυτό εξετάζονται όλες οι επιλογές για ενίσχυση της κεφαλαιακής θέσης του Συγκροτήματος και δεν υπάρχει τίποτα το συγκεκριμένο προς ανακοίνωση, τονίζει το κυπριακό συγκρότημα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι σχετικές συζητήσεις έχουν πραγματοποιηθεί με την Alpha Bank η οποία διατηρεί ισχυρή παρουσία στην κυπριακή αγορά.

Keywords
Τυχαία Θέματα