Σε εξέλιξη έρευνες για τη χείρα του Αγίου Πολυκάρπου

Σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress.gr ο Αλβανός δράστης της κλοπής, που έχει ταυτοποιηθεί και πιθανότατα δεν βρίσκεται στην Ελλάδα, ήρθε σε επαφή με γνωστό του από την περιοχή του Μεσολογγίου, θέλοντας να υποδείξει το σημείο όπου έχει κρύψει το κειμήλιο.

Αστυνομικές δυνάμεις της Α.Δ. Αιτωλίας βρίσκονται σε περιοχή του Μεσολογγίου αναζητώντας το σημείο όπου είναι κρυμμένο το κειμήλιο. Να θυμίσουμε πως η κλοπή της δεξιάς χείρας του Αγίου, εξακολουθεί να αποτελεί σημαντική προτεραιότητα για την Αστυνομία στην Αιτωλία,

αφού προκάλεσε αναστάτωση σε εκατοντάδες πιστούς, ενώ ζωηρό είναι και το προσωπικό ενδιαφέρον του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. κ. Παπαγιαννόπουλου, που κατάγεται από την περιοχή.

Οι έρευνες αναμένεται να συνεχιστούν με το πρώτο φως της ημέρας και την Παρασκευή στην περιοχή του Μεσολογγίου, αφού σήμερα δεν βοήθησαν και οι καιρικές συνθήκες.

Από την Αστυνομία εκφράζεται συγκρατημένη αισιοδοξία για την ανεύρεση του κειμηλίου, που περιέχει λείψανα του Αγίου και θεωρείται θαυματουργό.

Keywords
Τυχαία Θέματα