ΣΑΡΩΣΕ ΤΟΝ ΑΡΗ Ο ΠΑΟΚ

Ένας φανταστικός ΠΑΟΚ νίκησε πολύ εύκολα με 4-1 στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης και έφτασε τους 12 βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Ο Δικέφαλος του Βορρά ήταν σαφώς καλύτερος από τον αντίπαλό του και ευτύχησε να σκοράρει τρεις φορές μέσα στο πρώτο μισάωρο του αγώνα. Ο Λόρενς άνοιξε το σκορ με εξαιρετικό σουτ στο 12′, ο Κατσικάς διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων στο 24′ ενώ ο Φωτάκης έγραψε το 3-0 στο 30′.

Ο σαστισμένος Άρης

έψαχνε τον τρόπο να αντιδράσει και εν μέρει τα κατάφερε με το γκολ του Αγκάνθο στο 39΄, όμως ο Αθανασιάδης απάντησε άμεσα (στο 43′) με το τέρμα της βραδιάς (σουτ στην κίνηση) για το τελικό, όπως  αποδείχθηκε, 4-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο Άρης είχε πιο ουσιαστικές φάσεις αλλά δεν κατάφερε να περιορίσει, έστω, την έκταση της ήττας του. Στο τέλος δεν έλειψε και η ένταση αφού μετά από αντεγκλήσεις αποβλήθηκαν οι Κατσικάς, Λόρενς, Γιαννιώτας αλλά και ο Γιώργος Δώνης.

ΠΑΟΚ (Δώνης): Γλύκος, Έτο, Λίνο, Κατσικάς, Κουμαλό, Κάτσε (67′ Γεωργιάδης), Λάζαρ, Φωτάκης, Ρομπέρ (80′ Σαλπιγγίδης), Λόρενς, Αθανασιάδης (90′ Πέλκας).

Άρης (Κατσαβάκης): Βελλίδης, Καζναφέρης (63′ Αγγελούδης), Νταμαρλής (46′ Παπαστεργιανός), Παπαζαχαρίας, Πουλίδο, Σουνάς (46′ Μαργαρίτης), Γιαννιώτας, Ψυχογιός, Κοέλιο, Αγκάνθο, Καπετάνος.

Keywords
Τυχαία Θέματα