ΕΠΙΚΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΛΑΤΑΝΙΑ, ΔΙΠΛΟ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ

Σπουδαία ματς στην Κρήτη με τον Πλατανιά να κερδίζει στις καθυστερήσεις 3-2 την Ξάνθη. Πήρε το διπλό η Βέροια στην Κομοτηνή (1-0).

Το καλύτερο παιχνίδι μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα έγινε στα Περιβόλια με τον Πλατανιά να παίρνει το τρίποντο της νίκης στις καθυστερήσεις.

Η Ξάνθη

προηγήθηκε με τον Γκλέισον, ο ίδιος παίκτης με αυτογκόλ ισοφάρισε άθελά του για τον Πανθρακικό και κάπου εκεί το ματς έγινε… ροντέο.

Πλατανιάς με γκολ του Ντόε στο 84ο λεπτό έκανε το 2-1, αλλά η Ξάνθη, η οποία ειρήσθω εν παρόδω είχε χάσει με κόκκινη κάρτα τον Μαρίν, ισοφάρισε στο 89ο λεπτό με τον Βασιλακάκη. Οι γηπεδούχοι δεν το έβαλαν κάτω και στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων πάλι με τον Ντόε πήραν τη νίκη, την πρώτη τους εντός έδρας, με 3-2.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Πλατανιάς (Γιάννης Χατζηνικολάου): Κηπουρός, Αργυρόπουλος, Ντόε, Τζανής, Αγκιλέρα, Κάλαϊτζιτς (78′ Γιακουμάκης), Ουκάρ (46′ Γκονσάλες), Μαρτσάκης, Ουντότζι, Αναστασάκος.

Ξάνθη (Γιάννης Παπαδημητρίου): Βιβιανί, Μπέρτος, Βάλλας, Γκλέισον, Μπαξεβανίδης, Ντάνι, Βασιλακάκης, Ράνος, Μαρίν, Μαρσελίνιο (76′ Φλίσκας), Μαρκόφσκι (61′ Μάνταλος).

Στην Κομοτηνή η Βέροια πήρε τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα και έσπασε το αήττητο σερί του Πανθρακικού. Οι «πράσινοι» ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και είχαν κλασικές ευκαιρίες να σκοράρουν, ωστόσο η Βέροια ήταν αυτή που στο 51′ με πρωταγωνιστή τον Καλτσά «έκλεψε» το τρίποντο της νίκης.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Πανθρακικός (Παντελίδης): Αντίλοβιτς, Σκλιοπίδης, Σαρακατσάνος, Σερφά, Χρήστου (82′ Κοντογουλίδης), Λουσέρο, Μουνάφο (71′ Μίνγκας), Λαδάκης, Μπαϊκαρά (53′ Κυβελίδης), Βαϊρουά, Παπαδόπουλος

Βέροια (Καρύδας): Λόπες, Γεωργέας, Καλί, Ορέστες, Γεωργιάδης, Μπάργκαν (67′ Μπελόν), Καλογέρης, Καφές (83′ Βεργώνης), Μορένο (46′ Καλτσάς), Κόστλι, Ολαϊτάν

Keywords
Τυχαία Θέματα