Σαρδάμ και νεύρα στο Μαξίμου για τον ΦΠΑ

Ακόμη κι αν συμβαίνει, που συμβαίνει πολλές φορές, οι τηλεθεατές δεν το γνωρίζουν αφού τέτοιου είδους δηλώσεις είτε ξαναγίνονται από την αρχή είτε μοντάρονται πριν προβληθούν.

Κι όμως, ο έλληνας Πρωθυπουργός, στη μία το μεσημέρι, εμφανίστηκε να διακόπτει, μετά από ένα σαρδάμ, τη δήλωσή του για τη μείωση του ΦΠΑ και να αποχωρεί βρίζοντας! Οι τηλεθεατές αλλά και οι υπεύθυνοι των καναλιών που λάμβαναν live την εικόνα από το Μέγαρο Μαξίμου

είδαν αμήχανοι τον Πρωθυπουργό να μονολογεί «να την ξαναπώ» και να βγαίνει από το τηλεοπτικό κάδρο βρίζοντας, για να επανέλθει λίγη ώρα αργότερα και να κάνει το διάγγελμά του κανονικά.

Οι πρώτες πληροφορίες ήθελαν τα κανάλια να προβάλλουν αμοντάριστα τα πλάνα που τους έστειλε το Μαξίμου. Ωστόσο σύμφωνα με άλλες εκδοχές είτε το μήνυμα του Πρωθυπουργού ματαδίδετο ζωντανά και εκείνος, μη γνωρίζοντάς το διέκοψε, είτε το ιδιωτικό συνεργείο που ανέλαβε τη μαγνητοσκόπηση (σ.σ. μετά το κλείσιμο της ΕΡΤ) έστειλε στα κανάλια την πρώτη εκδοχή με το πρωθυπουργικό σαρδάμ! Σε κάθε περίπτωση, η επικοινωνιακή προσπάθεια εκμετάλλευσης της μείωσης του ΦΠΑ συνοδεύτηκε από μία γκάφα πρώτου μεγέθους και ήδη η ένταση στο Μαξίμου κτυπά κόκκινο!

Keywords
Τυχαία Θέματα