Σάντος: Nίκη και τίποτα άλλο

18:51 6/6/2013 - Πηγή: Matrix24

Ο εκλέκτορας της Εθνικής ομάδας τόνισε:

«Ξέρουμε καλά τη Λιθουανία. Είναι οργανωμένη και στην Αθήνα μας είχαν δυσκολέψει. Έχουν πάρει ισοπαλία από τη Σλοβακία και ξέρουμε ότι αυτό δεν είναι εύκολο. Από την πλευρά μας έχουμε προετοιμαστεί καλά και θέλουμε να προκριθούμε στη Βραζιλία. Να κάνουμε μια καλή αρχή από το ματς με τη Λιθουανία και πρέπει να δείξουμε στον αγωνιστικό χώρο ότι είμαστε καλύτεροι από την αντίπαλο μας.

Είναι μια πραγματικότητα

αυτή με τον αγωνιστικό χώρο. Αυτά είναι τα δεδομένα, αυτές οι συνθήκες και έτσι πρέπει να αντιμετωπίσουμε τη Λιθουανία.Το κλειδί του αγώνα θα είναι πως θα αμυνόμαστε όταν δεν έχουμε την μπάλα και πως θα κάνουμε επιθέσεις όταν την έχουμε.

Πάντα σκεφτόμαστε τον αντίπαλο ως ομάδα. Πως κάνει επίθεση, πως κάνει άμυνα. Δεν σκεφτόμαστε μεμονωμένα τους παίκτες. Δεν μας νοιάζει αν είναι μικρό ή μεγάλο, πλαστικό ή φυσικό το γήπεδο. Είναι απλά τα πράγματα. Οι παίκτες πρέπει να μπουν και να κερδίσουν χωρίς να μας ενδιαφέρει αν θα βρέχει, πως είναι το γήπεδο και άλλα τέτοια. Με την ποιότητα που έχουμε πρέπει να κερδίσουμε. Αν κάποιος παίκτης αισθάνεται το αντίθετο, πρέπει να μας το πει για να μην τον βάλουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα