Πρώτος και αήττητος ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός πέρασε αλώβητος και από τη Νέα Σμύρνη (2-1) και με 12 νίκες και 3 ισοπαλίες ολοκλήρωσε αήττητος τον πρώτο γύρο του εφετινού πρωταθλήματος της Super League.

Ο Πανιώνιος προηγήθηκε με το εξαιρετικό γκολ

του Αραβίδη στο 25ο λεπτό, αλλά η συνέχεια ήταν «ερυθρόλευκη». Σε αυτό, βέβαια, βοήθησε και το αυτογκόλ του Σπυρόπουλου έξι λεπτά αργότερα, αλλά και η είσοδος του Κώστα Μήτρογλου, ο οποίος απείλησε την εστία των γηπεδούχων και είχε τρία δοκάρια.

Τελικά η λύτρωση για τον Ολυμπιακό ήρθε στο 82ο λεπτό από τον Ράφικ Τζεμπούρ, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Πανιώνιος έμεινε με 10 παίκτες μετά την αποβολή του Κουλουχέρη.

Από εκεί και πέρα ποδόσφαιρο δεν παίχθηκε. Ο Σπάθας διέκοψε προσωρινά τον αγώνα λόγο ύβρεων προς το πρόσωπό του και όταν επέστρεψε στο γήπεδο το ρολόι έδειχνε 90′. Τα διαδικαστικά τελευταία λεπτά κύλησαν χωρίς κάτι σημαντικό και ο Ολυμπιακός έφυγε από τη Νέα Σμύρνη με το διπλό, με τον Πανιώνιο να μετρά τέσσερις συνεχόμενες ήττες.

Οι συνθέσεις:

Πανιώνιος (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Περιστερίδης, Σπυρόπουλος, Κουλουχέρης, Αυλωνίτης, Κούρο, Ρόκας (69′ Γιαννούλης), Ρόβας (90′ Ανδράλας), Οκόγιε, Γουνδουλάκης (51′ Μενδρινός), Αραβίδης, Καμπάνταης.

Ολυμπιακός (Λεονάρντο Ζαρντίμ): Κάρολ, Μανιάτης, Μανωλάς, Κοντρέρας, Χολέμπας, Γκρέκο (46΄Μήτρογλου), Μοδέστο, Ιμπαγάσα, Αμπντούν (94′ Παπάζογλου), Μασάντο (67′ Φουστέρ), Τζιμπούρ.

Keywords
Τυχαία Θέματα