Πρόσκληση στη ΔΗΜΑΡ και όχι μόνο...

07:51 5/4/2014 - Πηγή: Matrix24

Πιο συγκεκριμένος, υπήρξε ο βουλευτής Χίου του ΠΑΣΟΚ Κώστας Τριαντάφυλλος, που ζήτησε ευθέως νέο σχήμα, με τη συμμετοχή της ΔΗΜΑΡ και άλλων προοδευτικών δυνάμεων, με στόχο τη διεύρυνση του προοδευτικού πόλου στο εσωτερικό της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας, απευθύνοντας ευθέως πρόσκληση στο κόμμα του Φώτη Κουβέλη, αλλά και σε όσα άλλα εκπροσωπούνται

στη Βουλή, ακόμα και σε μεμονωμένους βουλευτές που εμφορούνται από προοδευτικές απόψεις. Την πρότασή του, μάλιστα, συμπλήρωσε, ζητώντας νέα προγραμματική συμφωνία και σε άλλη βάση.

Τώρα, αν αυτό θα μπορούσε να γίνει με τον Αντώνη Σαμαρά πρωθυπουργό; "Αν μπορεί να υποστηρίξει αυτό το σχέδιο", ο ίδιος δεν θα τον απέκλειε, δεδομένων και δύο συγκεκριμένων κινήσεών του στο παρελθόν. Τις πρωτοβουλίες του απέναντι στην Χρυσή Αυγή και τον τρόπο με τον οποίο "έκοψε" τον Απόστολο Τζιτζικώστα, όπως λέει. Και εφόσον βέβαια μιλήσει ανοιχτά και καταδικάσει απόλυτα τις ενέργειες του πρώην συνεργάτη του. Όσο για τον ίδιο τον κ.Μπαλτάκο, "αν ήθελε να πει κάτι, αυτό θα έπρεπε να είναι μία δημόσια συγγνώμη", σημειώνει ο νεαρός βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

Keywords
Τυχαία Θέματα