ΠΡΟΣ ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

21:10 6/9/2012 - Πηγή: Matrix24

Το απόγευμα της Κυριακή αναμένεται να πραγματοποιηθεί τελικά η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών, Αντ. Σαμαρά, Ευαγγ.Βενιζέλου και Φ.Κουβέλη, ενόψει της τελικής διαπραγμάτευσης με την τρόικα για το νέο πακέτο μέτρων.

Σε αναδίπλωση φαίνεται ότι οδηγείται το Μέγαρο Μαξίμου αναφορικά με τη διεξαγωγή σύσκεψης μεταξύ

των τριών πολιτικών αρχηγών που συμμετέχουν στην κυβέρνηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Matrix24.gr, λίγο μετά τις 20:00 ο υπουργός Επικρατείας Δημήτρης Σταμάτης και στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, επικοινώνησε με το γραφείο του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου (πιθανά και με τη ΔΗΜΑΡ.) προτείνοντας την πραγματοποίηση σύσκεψης των τριών το απόγευμα της Κυριακής.

Είχε προηγηθεί πόλεμος διαρροών μεταξύ του Μεγάρου Μαξίμου και της Ιπποκράτους, αλλά και ραδιοφωνικές δηλώσεις του κ.Βενιζέλου καθώς το μεν Μαξίμου επιθυμούσε η σύσκεψη να γίνει μετά την Τρίτη όταν ο Αντώνης Σαμαράς θα συναντηθεί με τον Μάριο Ντράγκι, ενώ το ΠΑΣΟΚ και δευτερευόντως η ΔΗΜΑΡ επεδίωκαν συνάντηση πριν τις συναντήσεις που θα έχουν οι πολιτικοί αρχηγοί τη Δευτέρα με την τρόικα.

Μάλιστα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος είχε ευθέως αμφισβητήσει τον προγραμματισμό του Αντώνη Σαμαρά θέτοντας το ερώτημα αν θα ήταν προτιμότερο πριν δει την τρόικα τη Δευτέρα να έχει συζητήσεις με τον πρωθυπουργό για τη διαμόρφωση μιας κοινής στάσης.

Διαβάστε επίσης:

«ΚΑΡΦΙΑ» ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΓΙΑ ΣΑΜΑΡΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα