Προς αποχώρηση από τη ΔΗΜΑΡ ο Ψαριανός

Του Γιώργου Μελιγγώνη

Με συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ, ο βουλευτής Β' Αθηνών της ΔΗΜΑΡ άφησε να εννοηθεί με σαφή τρόπο ότι προτίθεται να αποχωρήσει από το κόμμα του Φώτη Κουβέλη. «Η ΔΗΜΑΡ έχει φύγει από μένα και όχι εγώ από τη ΔΗΜΑΡ.

Θα συμμετέχω στο συνέδριο Του Ποταμιού και όχι στις δικές μας κομματικές διεργασίες. Να αναλάβει κάποιος τις πολιτικές ευθύνες πραγματικά και όχι με παραιτήσεις επί ψηφοφορίας», είπε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Ψαριανός, ενώ για τον εαυτό του τόνισε πως δεν έχει «λόγο ύπαρξης στο κόμμα».

«Νεκρό κόμμα»

«Δε θα συμμετάσχω στις κομματικές συνεργασίες γιατί αυτό το πράγμα το θεωρώ νεκρό. Συνάδελφοί μου από τους οποίους ζητάω συγγνώμη για το χαρακτηρισμό "νεκρό" έχουν κηρύξει στρατηγικό σχέδιο συμμαχίας με το ΣΥΡΙΖΑ», συνέχισε ο βουλευτής, εκφράζοντας τις πολιτικές του διαφωνίες με την στρατηγική του κόμματός του. «Μέχρι τώρα δεν μιλάγαμε με κανέναν και το αποτέλεσμα ήταν να φτάσουμε στο 1%, ενώ τώρα ξαφνικά μιλάμε με όλους, με Το Ποτάμι, την Κεντροαριστερά, την Ελιά, το ΠΑΣΟΚ, με την προϋπόθεση ότι θα συστρατευτούμε όλοι με τον ΣΥΡΙΖΑ», τόνισε χαρακτηριστικά, ενώ χαρακτήρισε «μέγα λάθος» το ενδεχόμενο επιστροφής των στελεχών της ΔΗΜΑΡ στον ΣΥΡΙΖΑ.

Πάντως, ο Γρηγόρης Ψαριανός επισήμανε ότι ο Φώτης Κουβέλης θα ήταν κατάλληλος για την Προεδρία της Δημοκρατίας και ανακοίνωσε ότι αν είναι υποψήφιος, ο ίδιος θα τον ψηφίσει.

Keywords
Τυχαία Θέματα