«Καμικάζι» οι Έλληνες για νίκη με Ιαπωνία

Η Ελλάδα αφήνει πίσω την ήττα από την Κολομβία και το επεισόδιο Τζαβέλλα-Μανιάτη που ταλάνιζε το κλίμα της και επικεντρώνεται στον βραδινό αγώνα με την Ιαπωνία (01:00, ΝΕΡΙΤ) που θα κρίνει το μέλλον της στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας.

Η ελληνική ομάδα θέλει μόνο νίκη για να ελπίζει σε πρόκριση, ενώ σε περίπτωση ήττας θα «πει αντίο» στη διοργάνωση. Σε περίπτωση ισοπαλίας πολλά θα εξαρτηθούν από τον άλλον αγώνα του ομίλου (Κολομβία-Ακτή

Ελεφαντοστού).

Όσον αφορά στην προϊστορία, Ελλάδα και Ιαπωνία έχουν συναντηθεί μόλις μια φορά στο παρελθόν στο πλαίσιο του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών στις 19/6/2005, με τους ασιάτες να επικρατούν 1-0.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, όπως όλα δείχνουν ο Φερνάντο Σάντος δεν θα προχωρήσει σε πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα του αγώνα με την Κολομβία. Το πιθανότερο σενάριο είναι να ξεκινήσει βασικός ο Γιάννης Φετφατζίδης και να μείνει στον πάγκο ο Φάνης Γκέκας. Αυτό σημαίνει ότι φουνταριστός στην επίθεση θα παίξει ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης.

Επίσης, σοβαρές πιθανότητες να βρεθεί στους αρχικούς 11 έχει και ο Γιώργος Καραγκούνης. Ο αρχηγός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος ενδέχεται να μπει στη θέση του Παναγιώτη Κονέ.

Keywords
Τυχαία Θέματα