Δύο νίκες και πρόκριση για την Μπαρτσελόνα

Στο πρώτο ημίχρονο η Μπαρτσελόνα είχε τον έλεγχο κόντρα σε μία Σίτι που περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο. Οι μπλαουγκράνα μάλιστα σκόραραν με τον Νεϊμάρ αλλά το τέρμα ακυρώθηκε, κακώς, ενώ ζήτησαν δικαίως και πέναλτι σε μαρκάρισμα πάνω στο Μέσι.

Στην επανάληψη το παιχνίδι απέκτησε μία άγρια ομορφιά. Η Σίτι ανέβασε τους ρυθμούς της και άρχισε να γίνεται ιδιαίτερα απειλητική και να δημιουργεί κλασικές ευκαιρίες στα καρέ του Βαλντές.

Το γκολ εν τέλει το πέτυχε η Μπαρτσελόνα. Στο 67′ ο Φάμπρεγας

επιχείρησε κάθετη μπαλιά, ο Λέσκοτα δεν υπολόγισε καλά και η μπάλα στρώθηκε στα πόδια του Μέσι που σκόραρε μ” ένα απίθανο πλασέ.

Μετά το γκολ, ο ρυθμός έπεσε και η Μπαρτσελόνα αισθάνθηκε πολύ πιο σίγουρη για τον εαυτό της. Η Σίτι θα μπορούσε να πάρει πέναλτι σε μαρκάρισμα του Πικέ στον Τζέκο αλλά αντ” αυτού πήρε…αποβολή με τη δεύτερη κίτρινη στον Σαμπαλέτα για διαμαρτυρία. Την ισοφάριση πάντως την κατάφερε με τον Κομπανί στο 89′.

Την τελική πινελιά στο παιχνίδι την έβαλε ο Ντάνι Αλβες με το γκολ για το 2-1 στις καθυστερήσεις.

Μπαρτσελόνα: Βαλντές, Ντάνι Άλβες, Πικέ, Μαστσεράνο, Τζόρντι Άλμπα, Μπουσκέτς, Τσάβι, Ινιέστα, Μέσι, Νεϊμάρ (80′ Σάντσες), Φάμπρεγκας (86′Σέρχι Ρομπέρτο).

Μαν Σίτι: Χαρτ, Σαμπαλέτα, Κομπανί, Λέσκοτ, Κολάροβ, Φερναντίνιο, Μίλνερ, Τουρέ, Νασρί (74′ Νάβας), Σίλβα (72′ Νεγκρέδο), Αγκουέρο (46′ Τζέκο).

Keywords
Τυχαία Θέματα