Πρόγραμμα πρακτικής άσκησης για δημοσίους υπαλλήλους

Η διεξαγωγή του προγράμματος είναι από τις 16 ως τις 28 Φεβρουαρίου 2014 και οι αιτήσεις πρέπει να διαβιβαστούν στη Μόνιμη Αντιπροσωπεία ως τις 27 Νοεμβρίου, οπότε και οι διευθύνσεις διοικητικού – προσωπικού των υπουργείων και των φορέων θα πρέπει να διαβιβάσουν στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης τα βιογραφικά σημειώματα των ενδιαφερομένων, καθώς και τα ατομικά έντυπα με τα στοιχεία τους, ως τις 18 Νοεμβρίου. Η κάθε υπηρεσία καλείται να προωθήσει μία μόνο υποψηφιότητα από το σύνολο των αιτήσεων που θα υποβληθούν ενώπιων της.

Το πρόγραμμα, το οποίο διοργανώνει και

πραγματοποιεί η Ευρωπαϊκή Σχολή Διοίκησης – EAS απευθύνεται σε νέους δημόσιους υπαλλήλους (διοικητικούς, πανεπιστημιακής εκπαίδευσης), οι οποίοι έχουν προσληφθεί μέχρι και πέντε έτη πριν από την προθεσμία υποβολής υποψηφιότητας και έχουν αποδεδειγμένη εργασιακή απασχόληση/εμπειρία τουλάχιστον έξι μηνών σε τομέα που σχετίζεται με θέματα ευρωπαϊκής πολιτικής.
Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η γνώση σε άριστο επίπεδο δύο γλωσσών: αγγλικής και γαλλικής ή αγγλικής και γερμανικής.
Επίσης, οι υποψήφιοι δεν θα πρέπει να εργαστεί ή να έχουν συμμετάσχει σε άλλο πρόγραμμα εκπαίδευσης σε όργανα η φορείς της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα