Δεν είναι οι Ρομά βιολογικοί γονείς του βρέφους στη Μυτιλήνη

Αναζητούνται οι βιολογικοί γονείς.

Μετά τον εντοπισμό του βρέφους, 2,5 μηνών, την Τετάρτη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, σε καταυλισμό Ρομά στη Μυτιλήνη, η αστυνομία έχει ζητήσει τη συνδρομή συναρμόδιων υπηρεσιών, προκειμένου να διαλευκάνει την δεύτερη αυτή υπόθεση, που μοιάζει πανομοιότυπη με την ιστορία της Μαρίας στα Φάρσαλα.

Εντωμεταξύ, στο εισαγγελέα οδηγήθηκε σήμερα

και το ζευγάρι των Ελλήνων από τα Άνω Λιόσια – ένας 53χρονος και μία 48χρονη – που είχε πάρει ένα μωρό από γυναίκα Ρομά, έναντι 4.000 ευρώ.

Όσον αφορά στην υπόθεση της μικρής Μαρίας, αναμένονται σήμερα τα αποτελέσματα από το test DNΑ της Σάσκα Ρούσεβα ώστε να συγκριθούν με αυτό της ανήλικης Μαρίας.

Για τη Σάσκα Ρούσεβα και τον σύζυγό της Αθανάς, η Περιφερειακή Εισαγγελία της πόλης Καζανλάκ διέταξε να αρχίσει προανάκριση για ενδεχόμενη συμμετοχή σε εμπορία βρεφών.

Αυτό ανακοίνωσε η αρμόδια εισαγγελία της Βουλγαρίας, σύμφωνα με την οποία η κα Σάσκα Ρούσεβα κατηγορείται, βάσει του άρθρου 182Β του Ποινικού Κώδικα της Βουλγαρίας, ότι έδωσε τη συγκατάθεση της για ενδεχόμενη πώληση του βρέφους, που γέννησε το 2009 στο εξωτερικό.

Keywords
Τυχαία Θέματα