«Προδιαγεγραμμένο έγκλημα οι δύο νεκροί»

Κάνοντας λόγο για προδιαγεγραμμένο έγκλημα,επισημαίνει πως, αναδεικνύεται με τον πλέον δραματικό τρόπο ο απάνθρωπος χαρακτήρας της πολιτικής που από τη μία δίνει «γη και ύδωρ» στο κεφάλαιο και από την άλλη στερεί από τον λαό βασικές υποδομές στην κατοικία, την προστασία της ζωής και της περιουσίας των λαϊκών οικογενειών.

«Παρά την ανάπτυξη της επιστήμης και της τεχνολογίας, ο στόχος της καπιταλιστικής ανάκαμψης αφήνει τον λαό αποξενωμένο απ’ όλα αυτά τα επιτεύγματα, να ζει σε συνθήκες προηγούμενων δεκαετιών» σημειώνεται στην ανακοίνωση. «Η κυβέρνηση έχει πολύ μεγάλη ευθύνη για τις συνέπειες

της πολιτικής της και πρέπει τώρα να δώσει λύση, τόσο στο διαχρονικό πρόβλημα των τεράστιων ελλείψεων σε υποδομές και έργα αντιπλημμυρικής προστασίας, όσο και στο σοβαρό πρόβλημα της θέρμανσης» προστίθεται.

«Το ΚΚΕ απαιτεί την άμεση λήψη των κατάλληλων μέτρων και θα επιμείνει στην οργάνωση της λαϊκής πάλης, που θα διεκδικήσει έργα που να ικανοποιούν τις λαϊκές ανάγκες, την κατάργηση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης και του ΦΠΑ στα καύσιμα» καταλήγει η ανακοίνωση του κόμματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα