ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΠΟΓΚΡΟΜ ΚΑΙ ΒΙΑΣ ΚΑΤΑ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Με πάσα επισημότητα, κορυφαίο στέλεχος της Χρυσής Αυγής παραδέχτηκε ότι το… πολιτικό της πρόγραμμα προβλέπει πράξεις βίας κατά μεταναστών αλλά και βουλευτών.

Μιλώντας σε προεκλογική εκδήλωση του κόμματος, ο υποψήφιος βουλευτής Ηλίας Παναγιώταρος δήλωσε πως αν η Χρυσή Αυγή μπει στη Βουλή, θα πραγματοποιεί «εφόδους» σε νοσοκομεία

και παιδικούς σταθμούς και θα διώχνει τους μετανάστες. Άφησε υπονοούμενα και για βιαιοπραγίες εις βάρος βουλευτών, λέγοντας πως αν ανοίξει η συζήτηση για την ονομασία της ΠΓΔΜ «για προειδοποίηση θα τους δείξουμε το βίντεο του ΑΝΤ1 και αν δεν το καταλάβουν θα τους το εξηγήσουμε».

Ο Ηλ. Παναγιώταρος είχε πρωτοστατήσει στον προπηλακισμό του Πέτρου Ευθυμίου.

Ξυλοφόρτωσαν Αιγύπτιο μετανάστη

Εν τω μεταξύ, το tvxs.gr δημοσίευσε καταγγελία κατοίκου του Περάματος, για επίθεση κατά Αιγυπτίων μεταναστών, στις 3 τα ξημερώματα. Σύμφωνα με την καταγγελία, περίπου 20 άνδρες -φέρονται να είναι μέλη της Χρυσής Αυγής- έφτασαν με δέκα μηχανάκια σε σπίτι στο οποίο διέμεναν πέντε Αιγύπτιοι ψαράδες, έσπασαν αυτοκίνητα, προκάλεσαν ζημιές στο σπίτι και ξυλοκόπησαν ένα από τους μετανάστες που δεν πρόλαβε να ξεφύγει. Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο Τζάννειο, ωστόσο αναμένεται να μεταφερθεί στο ΚΑΤ, καθώς η κατάστασή του κρίνεται σοβαρή.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται ο ιστότοπος, πέντε άντρες και μια γυναίκα, προσήχθησαν από την αστυνομία.

Keywords
Τυχαία Θέματα