Πρεμιέρα στο Λονδίνο της νέας ταινίας για τη ζωή της Νταϊάνα

15:05 6/9/2013 - Πηγή: Matrix24

H 44χρονη Βρετανίδα, πριν δεχτεί τελικά να ενσαρκώσει την Νταϊάνα, η Γουότς είχε αρνηθεί δύο φορές. Και αυτό διότι φοβόταν να υποδυθεί την διασημότερη γυναίκα της εποχής εξαιτίας της σύγκρισης που θα έκαναν οι θεατές. Η ίδια είπε ότι η ταινία δεν είχε εγκριθεί από την βασιλική οικογένεια.

Η ηθοποιός είπε ότι ήταν δύσκολο να μιμηθεί τις γκριμάτσες και το βλέμμα της Νταϊάνα.

Ο Γερμανός σκηνοθέτης της ταινίας, ο οποίος είναι περισσότερο γνωστός από την ταινία «Η Πτώση» για τις τελευταίες ημέρες του Χίτλερ (2004), δήλωσε ότι ήθελε να γυρίσει «μία ιστορία

αγάπης, συγκινητική, με βάθος, μία παθιασμένη ιστορία αγάπης».

Η ταινία, που θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 20 Σεπτεμβρίου, επικεντρώνεται στα τελευταία χρόνια της ζωής της Νταϊάνα και αναφέρεται και στις σχέσεις της με τον καρδιοχειρουργό Χασνάτ Καν και τον Ντόντι αλ Φαγέντ με τον οποίο η πριγκίπισσα σκοτώθηκε στο τροχαίο στο Παρίσι το 1997.

Η Ναόμι κατέφτασε απαστράπτουσα στη Leicester Square στο Λονδίνο, ενώ τα βρετανικά μέσα σχολίασαν πολύ την εμφάνισή της, λέγοντας πως το φόρεμά της είχε αρκετές ομοιότητες με την εμφάνιση της αδικοχαμένης πριγκίπισσας το 1996, έναν χρόνο πριν τον τραγικό θάνατό της.

Keywords
Τυχαία Θέματα