ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΠΟΖΑΡΟΥΝ;

- Οι μισοί σταρ είναι χωρίς δουλειά, κάποιοι δεν έχουν υπογράψει συμβόλαια, οι περισσότεροι είναι στα αζήτητα! Και όμως έχουν κουράγιο να ποζάρουν σε κάθε βραχάκι στο Αιγαίο, ανέμελα! Πως μπορούν;-

Της Αλεξάνδρας Τσόλκα

*Όλες οι αποχρώσεις των μπικίνι, ριχτά φορεματάκια, ψάθες και πεντικιούρ περιποιημένο. Σε κάθε βραχάκι στο Αιγαίο και από μια σταρ

σαν γοργόνα και ένας παπαράτσι να την φωτογραφίζει σε απόσταση εναγκαλισμού (σε περίπτωση που κάνει η σταρ πως δεν τον έχει δει, δε μπορεί, θα την έχει χτυπήσει ο φακός στο μάτι μόλις γέρνει να μαυρίσει απ το άλλο πλευρό).

*Στα μετόπισθεν μόνο η Σταματίνα Τσιμτσιλή για να κάνει εκπομπές στον ΑΝΤ1 συνενεύξεων και life style θεμάτων.

*Όπου πρέπει να βρούμε μια νέα έκφραση για το life style μιας και δείχνει εντελώς ενοχοποιημένη αυτή και όλοι ουδεμία ευθύνη φέρουμε για το πτώμα του.

*Μόνο η Βάνα Μπάρμπα θίχτηκε και ζητά να την αφήσουν ήσυχη οι παπαράτσι, διότι λεει στη Σκιάθο που απολάμβανε τις διακοπές της την φωτογράφησαν τόπλες!

*Θέλει μόνο την ησυχία της βροντοφωνάζει αλλά συμπληρώνει πως θα πάει στα Γιάννενα μετά τη Σκιάθο και στις 10 Αυγούστου θα βρεθεί στο Καστελόριζο για ένα τριήμερο πολιτιστικό φεστιβάλ που διοργανώνει ο Δήμος, για τα 20 χρόνια μετα το «Μediterraneo». Εκεί καλεί η Βάνα όλο το κόσμο. Υποθέτουμε και τους παπαράτσι.

*Κατά τα άλλα ασχολούμαι με τις διακοπές του Αρναούτογλου στη Νάξο, όπου έχει ένα μπαράκι αλλά και μια νέα σχέση. Οι περιπέτειες οι αισθηματικές του Γρηγόρη είναι σαν να τις έχουν ζήσει τουλάχιστον 10 άνδρες μαζί. Ζωηρούς μας βγήκε…

*Απ την υπόλοιπη παρέα της ρακέτας των προηγούμενων καλοκαιριών, αποσμητικά νέα έχουμε. Κάτι κλεφτά ανεβαίνει ο κύριος Λάτσιος στη Χλακιδική, όπου ζει πια τα καλοκαίρια ο Κανάκης.

*Η Κατερίνα Καινούργιου (εγώ πέτρα σκανδάλου), απατάει στην αγαπημένη Αφροδίτη Γραμμέλη που της έχει κάνει κριτική (στηρίζοντας τη δική μου άποψη). Εγώ τώρα, τραβώντας την ουρά απ έξω, που με έπαιξαν και με ωραιότατη φωτογραφία στο δελτίο του Σταρ, διότι θα μπορούσαν να βάλουν και κάτι άθλιες που έχω και ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, λέω στο Κατερινάκι, με αγάπη, να σέβεται την Αφροδίτη. Είναι έγγραμμα, ωραία, κομπλεξαριστώ και έχει άποψη και καλλιέργεια.

* Η τραγουδίστρια Αμαρυλλίδα με τ’ όνομα (και χωρίς επώνυμο γνωστό τουλάχιστον), έσπασε τη σιωπή της και δήλωσε: «Είχα μεγάλη καψούρα με την Ιατρική, θυμάμαι μια χρονιά στην κατασκήνωση, αντί να παίζω με τα άλλα παιδάκια, καθόμουν στο ιατρείο και βοηθούσα τον γιατρό. Ερχόντουσαν παιδιά με χτυπημένα γόνατα και τον βοηθούσα. Μου έλεγε τι να κάνω και το έκανα. Φυσικά, η ζωή είχε άλλα σχέδια για μένα. Εννοείται ότι βλέπω μέχρι σήμερα όλες τις ιατρικές σειρές στην τηλεόραση: το “Dr House”, το “Grey’s Anatomy” , το “Three Rivers”». Ε! Τότε και χειρουργείο καθόμαστε να μας κάνεις! Σα μεταπτυχιακά πιάνονται αυτά, μη το συζητάμε!

*140 περίπου θίασοι έχουν πάρει τους δρόμους και κάνουν παραστάσεις. Για την τέχνη; Για το ευ ζην; Όχι! Για ένα πιάτο φαί

Keywords
Τυχαία Θέματα