ΠΩΣ ΕΙΠΑΤΕ;

Το δραστήριο Ίδρυμα «Μιχάλης Κακογιάννης» φιλοξενεί ένα πρώτης τάξεως αφιέρωμα στον όψιμα της μόδας βωβό κινηματογράφο έως τις 25/07.

Με θεματική του τη χειραφέτηση της γυναίκας το Ίδρυμα «Μιχάλης Κακογιάννης» συνεχίζει για τρίτη χρονιά το αφιέρωμα-θεσμό στο βωβό κινηματογράφο, που ήταν άλλωστε αγαπημένο είδος του αείμνηστου σκηνοθέτη.

Η τρίτη εκδοχή του φεστιβάλ περιλαμβάνει φέτος τις προβολές 15 ταινιών (με ελεύθερη είσοδο) το οποίο θα κορυφωθεί και θα ολοκληρωθεί με την ταινία «The Single Standard» με την εμβληματική και

αγαπημένη πρωταγωνίστρια του Κακογιάννη, την Γκρέτα Γκάρμπο. Την ευθύνη για την επιλογή των ταινιών έχουν ο συγγραφέας του βιβλίου «Vamps» Στάθης Σκλαβουνάκος και ο σεναριογράφος, σκηνοθέτης και κριτικός κινηματογράφου Μάριος Παπαγεωργίου, οι οποίοι και θα προλογίζουν τις προβολές με ένα σύντομο σχόλιο.

Όσοι πιστοί -και μάλλον θα είστε πολλοί αν αναλογιστεί κανείς τη σαρωτική εισπρακτική επιτυχία και το Όσκαρ του βωβού «The Artist»-, προσέλθετε, αφού προνοήσετε για τηλεφωνική κράτηση θέσης.

INFO: Στο Ίδρυμα «Μιχάλης Κακογιάννης», έως τις 25/07, είσοδος ελεύθερη με προκράτηση θέσεων στο 210 34 18 579, αναλυτικά το πρόγραμμα των προβολών στο www.mcf.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα