ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΡΟΥΠΑΚΙΩΤΗ

Στο «στρατηγείο» της ΔΗΜΑΡ, στην Αγίου Κωνσταντίνου, συζητήθηκε πολύ η χθεσινή συνέντευξη του υπουργού Δικαιοσύνης, Αντώνη Ρουπακιώτη.

Ως γνωστόν, ο Ρουπακιώτης προτάθηκε από τη ΔΗΜΑΡ για τη θέση του υπουργού και, ως εκ τούτου, ο Φώτης Κουβέλης έχει έναν λόγο παραπάνω να παρακολουθεί τι λέει και τι κάνει. Έχει, λοιπόν, τη σημασία του, ότι χθες,

ο υπουργός Δικαιοσύνης, διάλεξε το κομματικό ραδιόφωνο του ΣΥΡΙΖΑ, «Στο Κόκκινο», προκειμένου να δώσει μία συνέντευξη στην οποία κατηγόρησε τους δανειστές ότι «ζητούν αίμα». Σαν να μην έφταναν αυτά, αντιτάχθηκε στις περικοπές στο μισθολόγιο των δικαστικών, ενώ εμφανίστηκε απολύτως αρνητικός και με το γεγονός ότι δεν έχουν αποκατασταθεί οι συλλογικές συμβάσεις, όπως προβλέπει η προγραμματική συμφωνία της κυβέρνησης. Πάντως, επειδή χθες ο Neo επικοινώνησε με ουκ ολίγα στελέχη της ΔΗΜΑΡ, το εντυπωσιακό είναι ότι… αντί να συμφωνούν φοβούνται πως ο Αντώνης Ρουπακιώτης θα δώσει την αφορμή σε κάποιους να κατηγορήσουν τον ίδιο, αλλά και το κόμμα του Φώτη Κουβέλη ότι… είναι με τις συντεχνίες.

Keywords
Τυχαία Θέματα