Πολιτικά «αλλήθωρο» το ΠΑΣΟΚ

«Λειτουργεί ως πολιτικό εκκρεμές. Λειτουργεί με πολιτικό αλληθωρισμό», λέει αποδίδοντας στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ ότι είναι αυτή που «δεν επιτρέπει στον εαυτό της να συμμετάσχει στις διαδικασίες της Κεντροαριστεράς».

Θυμίζοντας την πρότασή του για κοινή πρόταση 49 βουλευτών της Κεντροαριστεράς για την αναθεώρηση του Συντάγματος, αλλά και τη συμφωνία μεταξύ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ να πάνε μαζί οι βουλευτές τους στην εν λόγω

πρόταση, σχολιάζει ότι «κοιτάνε πολύ μακριά. Αυτό όμως τους αποκλείει από εκεί που κινούμαστε εμείς, το Κέντρο και την κεντροαριστερά. Από αυτό αποκλείεται ο κ.Βενιζέλος. Δεν τον αποκλείουμε εμείς».

Ο ίδιος πάντως δεν θεωρεί πιθανή την εκλογική συνεργασία ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, ούτε χαρακτηρίζει το ΠΑΣΟΚ ως ‘ουρά της ΝΔ’. Σε επίπεδο πολιτικής στρατηγικής όμως, εκτιμά ότι το ΠΑΣΟΚ έχει βρει τον εταίρο του στο ‘πρόσωπο’ της ΝΔ…

Η ‘απάντηση’ του ΠΑΣΟΚ, ήρθε δια ‘τιτιβίσματος’ του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου: «Θαύμα! Ο κ.Λοβέρδος που ήταν πιο μνημονιακός από τους τροϊκανούς και έφυγε γιατί το ΠΑΣΟΚ δεν συμμετείχε στην κυβέρνηση Σαμαρά, έγινε τώρα αριστερός», έγραψε.

Keywords
Τυχαία Θέματα