Ποιο στέλεχος της ΔΗΜΑΡ θα ψηφίσει ο Πάγκαλος

Ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης σημείωσε ότι ο Κώστας Σημίτης δε θα έπρεπε να πρωτοστατεί στην κίνηση των 58. «Μας οδήγησε στην ήττα και κάλυψε όσα συνέβησαν τόσα χρόνια στην οικονομία και τα οποία τελικώς μας οδήγησαν στη σημερινή καταστροφή και κρίση. Δεν γινεται ανανέωση και νέα πρωτοβουλία με τον … εκτελωνισμό των παλαιών που ψάχουν

κολυμβήθρα του Σιλωάμ και δεν καταλαβαίνουν πως η ζωή τελειώνει, τα αξιώματα τελειώνουν», είπε χαρακτηριστικά για τον Κώστα Σημίτη, υποστηρίζοντας την ανανέωση στην πολιτική ζωή: «Δεν μπορεί ο πρωθυπουργός να είναι 80 ετών. Αλλά ξέρετε τι ψώνια υπάρχουν;», συνέχισε και πρόσθεσε: «Είμαι Σημιταριό κι εγώ, τον στήριξα, τον πρότεινα για πρωθυπουργό, υπήρξα υπουργός του, αλλά κατάλαβα πως κάποτε όλα τελειώνουν».

Στη συνέχεια, ο Θόδωρος Πάγκαλος επισήμανε ότι θα ήθελε στις Ευρωεκλογές να ψηφίσει νέους ανθρώπους και έφερε ως παράδειγμα τον Ανδρέα Παπαδόπουλο της ΔΗΜΑΡ: «Επιτέλους να βγουν για υποψήφιοι στις ευρωεκλογές άνθρωποι που δεν έχουν ξαναβάλει υποψηφιότητα. Εγώ δεν θέλω να ξαναψηφίσω Παρασκευά Αυγερινό, Σημίτη ή τον εαυτό μου. Θέλω να ψηφίσω τον Παπαδόπουλο από τη ΔΗΜΑΡ, ή κάποιον σαν τον Παπαδόπουλο», κατέληξε ο Θόδωρος Πάγκαλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα