Ποια Πανεπιστήμια έδωσαν παράταση στις εγγραφές

Στο Πολυτεχνείο, με απόφαση του πρύτανη, αποφασίστηκε να παραταθούν οι ημερομηνίες εγγραφής των πρωτοετών μέχρι 4 Οκτωβρίου. Σε περίπτωση αντικειμενικής δυσχέρειας των πρωτοετών να υποβάλουν τα δικαιολογητικά τους στη Γραμματεία της οικείας σχολής, μπορούν να τα υποβάλουν στο Γραφείο του Πρύτανη, Κτίριο Διοίκησης, 2ος όροφος, Πολυτεχνειούπολη, από τη Δευτέρα 30-9, από τις 9 το πρωί έως τις 8 το βράδυ.

Στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου οι εγγραφές των πρωτοετών παρατείνονται έως και την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου. Επίσης, ανακοινώθηκε ότι ημέρα έναρξης του χειμερινού εξαμήνου είναι η 7η Οκτωβρίου 2013

και ότι η προθεσμία υποβολής αιτήσεων σίτισης και στέγασης παλαιών και νέων φοιτητών έχει επίσης παραταθεί μέχρι τις 4 Οκτωβρίου.
Στο Πανεπιστήμιο Κρήτης αποφασίστηκε η παράταση των εγγραφών των πρωτοετών φοιτητών μέχρι και τις 21 Οκτωβρίου.
Στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, η σύγκλητος θα δώσει παράταση στις εγγραφές των πρωτοετών φοιτητών, χωρίς όμως ακόμη να έχει ανακοινωθεί ακόμη. Ήδη πάντως, η σύγκλητος αποφάσισε τη μετάθεση για μία εβδομάδα της έναρξης των μαθημάτων του χειμερινού εξαμήνου, για τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013.

Αλλά και στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, σήμερα θα συνεδριάσει η Σύγκλητος και πιθανότατα θα ληφθούν αποφάσεις για τους πρωτοετείς φοιτητές και τις εγγραφές.

Στο ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας παρατείνεται η προθεσμία εγγραφών μέχρι και τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου, ενώ στο ΤΕΙ Αθήνας, οι εγγραφές των πρωτοετών φοιτητών όλων των τμημάτων παρατείνονται έως και την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου. Παρατείνεται, επίσης, η προθεσμία ανανεώσεων εγγραφών για τους φοιτητές των λοιπών εξαμήνων έως και την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου.
Στο ΤΕΙ Κρήτης, αποφασίστηκε παράταση εγγραφών έως και την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα