ΠΙΣΩΠΛΑΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟΝ ΜΙΧΕΛΟΓΙΑΝΝΑΚΗ

«Πισώπλατη επίθεση» κατήγγειλε ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, Γιάννης Μιχελογιαννάκης, που πήρε χθες μέρος στη συγκέντρωση των διαδηλωτών και των απεργών, έξω από τη ΓΣΕΕ.

Η περιγραφή του κ. Μιχελογιαννάκη, σε τρίτο πρόσωπο, για την περιπέτειά του, έχει ως εξής: «στη συνέχεια, ενώ ο βουλευτής ακολουθούσε την πορεία και ενώ όλα κυλούσαν ομαλά, βρέθηκε σε ένα “πηγαδάκι” ατόμων που

το ερώτημά τους ήταν “Πώς είναι δυνατόν στην πορεία να συμμετέχει ένας βουλευτής”. Κατά την διάρκεια της συζήτησης και καθώς ο βουλευτής εξηγούσε τους λόγους, την ανάγκη και το δικαίωμά του να διαμαρτυρηθεί και αυτός για τη δραματική κατάσταση στην οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή η κοινωνία μας, δέχτηκε χτύπημα πισώπλατα από πολίτη. Ευτυχώς, οι υπόλοιποι παρευρισκόμενοι βοήθησαν το βουλευτή, προφυλάσσοντάς τον, μέχρι να κοπάσει η οργή του κόσμου».
Πάντως, ο Μιχελογιαννάκης κράτησε… σημειώσεις, αφού στο τέλος της καταγγελίας του, αποδεικνύει ότι ρώτησε και έμαθε ποιοι ήταν οι πολίτες που τον προφύλαξαν από τον προπηλακισμό. «Ο βουλευτής ευχαριστεί από καρδιάς  τα άτομα που τον βοήθησαν, μιας και δεν είχε συνοδεία αστυνομικού  και δεν ήθελε επίσης να ζητήσει τη βοήθεια της αστυνομίας. Το αξιοσημείωτο είναι ότι τον προφύλαξαν δύο μακροχρόνια άνεργοι, ένας αναρχικός άνεργος που μένει στο λόφο του Στρέφη και ένα γνωστό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Κορυδαλλού».

Keywords
Τυχαία Θέματα