Πέντε συλλήψεις από συμπλοκές στην Έδεσσα

17:26 3/3/2013 - Πηγή: Matrix24

Στα επεισόδια πήραν μέρος περίπου 150 οπαδοί του ΠΑΟΚ και του Άρη, οι οποίοι συνεπλάκησαν πετώντας πέτρες και κομμάτια μαρμάρων, καθώς και δύο αυτοσχέδιες βόμβες μολότοφ και βεγγαλικά.

Όταν οι δυνάμεις της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πέλλας έσπευσαν στην περιοχή, οι συμμετέχοντες στα επεισόδια αποχώρησαν από το σημείο, χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.

Κατά τη διάρκεια της επέμβασης της αστυνομίας συνελήφθησαν πέντε άτομα ηλικίας 22 έως 40 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα

της διατάραξης κοινής ειρήνης, της απόπειρας επικίνδυνης σωματικής βλάβης και της νομοθεσίας «περί όπλων» και «περί φωτοβολίδων, πυροτεχνημάτων κλπ». Είχαν προσαχθεί άλλα επτά άτομα, τα οποία μετά την εξέτασή τους, αφέθηκαν ελεύθερα.

Οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν έναν πλαστικό κάλυκα χρησιμοποιημένης φωτοβολίδας και ένα στουπί εμποτισμένο με εύφλεκτο υλικό. Την αστυνομική έρευνα και την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Έδεσσας. Οι πέντε συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Έδεσσας.

(ΑΜΠΕ)

Keywords
Τυχαία Θέματα