Πεδουλάκης: «Καταρρίφθηκαν τα περί διαιτησίας»

Αναλυτικά είπε: «Ήταν ένα δύσκολο και σκληρό παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός ήταν πιο φρέσκος, φάνηκε στα ριμπάουντ. Εμείς με εφαλτήριο την ομαδική άμυνα, ήμασταν μέσα στο παιχνίδι και στο τέλος καταφέραμε να το πάρουμε. Κάποια πράγματα πρέπει να καταρριφθούν. Έχουμε παίξει 1,5 μήνα με διαφορετικούς τρόπους και σε διαφορετικές συνθήκες. Δεν έχουμε βαφτίσει mindgames την άμυνα, αλλά το να διαβάζεις το παιχνίδι.

Καταρρίφθηκαν και τα περί διαιτησίας. Σεβόμαστε όλες τις δηλώσεις. Πλέον απαιτούμε τον ανάλογο σεβασμό.

Πρέπει να είμαστε μετρημένοι για να βοηθήσουμε τους εαυτούς μας και το μπάσκετ. Αυτό που έκανε ο Παναθηναϊκός είναι ανάλογο με αυτό που έπαθε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Έμεινε ένας αθλητής κι έκανε εφτά χρόνια να πάρει τίτλο.

Ο Παναθηναϊκός αντίθετα είναι εδώ κι έχει πάρει τρεις τίτλους. Εμείς δεν κρυβόμαστε από τον κόσμο μας. Τα λέμε όλα. Το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι πρέπει να έχουμε Έλληνες παίκτες. Ο Μπράμος είναι παίκτης κορυφαίου επιπέδου μετά από 1,5 χρόνο. Σε τέτοιο επίπεδο όταν κλείνεις ένα κομμάτι πρέπει να ανοίγεις ένα άλλο. Ξέρουμε το πρόβλημα, αλλά είμαστε εδώ.

Εμείς στηρίζουμε τους παίκτες όπως και τον Ούκιτς. Όταν συμβεί κάτι με την Εθνική, δεν μπορείς να κόψεις έναν παίκτη. Ο Ρόκο ζει έναν Γολγοθά. Προσπαθεί να είναι εδώ και να βοηθήσει. Είχαμε λίγα λάθη, αλλά δεν μπορέσαμε να τα κεφαλαιοποιήσουμε. Τον Παππά θα τον βοηθήσει στην καριέρα του ότι έπαιξε στη θέση «1», αλλά είναι «2» όπως και ο Κάρι. Ο Ρόκο δεν μπορεί να κάνει συγκεκριμένες κινήσεις. Το ματς με τον Πανιώνιο είναι προτεραιότητά μας να ξεκουράσουμε παιδιά. Στη Μάλαγα μας έλειψε και ο Γκιστ ειδικά στην άμυνα».

Keywords
Τυχαία Θέματα