Πατέρας κρατούσε τις κόρες του στο σπίτι επί 22 χρόνια

Χρειάστηκε πολύ θάρρος προκειμένου οι δύο γυναίκες, αφού «δραπέτευσαν», να καταγγείλουν το περιστατικό. Όμως και σε αυτή την περίπτωση η δικαιοσύνη δεν αντέδρασε άμεσα. Όταν κατήγγειλαν το γεγονός στο τοπικό ραδιόφωνο, ο πατέρας συνελήφθη.

Το περιστατικό, που θυμίζει πολύ την υπόθεση Κωσταλέξι, αποκαλύπτει το τοπικό κρητικό site flashnews.gr. Σύμφωνα με καταγγελία που έγινε σε δημοσιογράφο του Ράδιο Κρήτη

από τα ίδια τα θύματα, δύο γυναίκες ζούσαν κλεισμένες σε σπίτι στο Ρέθυμνο, με την μια να έχει να δει το φως του ήλιου 22 χρόνια! Πρόκειται για μια 40χρονη και την μικρότερη αδερφή της, η οποία μάλιστα αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας. Σύμφωνα με την καταγγελία ο πατέρας τους τις κρατούσε όλα αυτά τα χρόνια όχι κλειδωμένες αλλά υπό καθεστώς τρόμου. Οι δύο γυναίκες κατάφεραν να φύγουν από το σπίτι και έφθασαν στο Ηράκλειο. Κατήγγειλαν δε, όπως οι ίδιες υποστήριξαν, το περιστατικό στον εισαγγελέα, χωρίς όμως ο πατέρας να συλληφθεί. Σήμερα όμως μετά τη διάσταση που πήρε η υπόθεση, ο πατέρας συνελήφθη.

Keywords
Τυχαία Θέματα