Παρουσιάστηκαν οι νέες φανέλες του Παναθηναϊκού

Το καινούργιο χρώμα στην εκτός έδρας φανέλα είναι το μοβ και αναμένεται να ξεχωρίσει, καθώς χρησιμοποιείται για πρώτη φορά από τον Παναθηναϊκό. Η νέα εντός έδρας εμφάνιση του Παναθηναϊκού έχει πράσινο χρώμα, ένα εντυπωσιακό χρυσό τριφύλλι, καθώς και χρυσές λεπτομέρειες, η οποία παρουσιάστηκε στους εντός έδρας αγώνες των Playoffs της Superleague,

αλλά και στο πρόσφατο φλικό με τον Ατρόμητο. Η τρίτη φανέλα είναι λευκή με μπλε λεπτομέρειες και πράσινο τριφύλλι.

Τρεις ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού παρουσίασαν τις νέες εμφανίσεις στη φωτογράφιση που πραγματοποιήθηκε για το σκοπό αυτό. Ο πρώτος σκόρερ της Ομάδας Markus Berg, ο αρχηγός Carlos Zeca και το ανερχόμενο αστέρι του Συλλόγου Νίκος Καρέλης φωτογραφήθηκαν φορώντας πρώτοι τις νέες εμφανίσεις του Παναθηναϊκού.

Οι ελαφρότερες φανέλες με hi tech φινίρισμα από την adidas

Η Adidas, πρωτοπορώντας πάντα στον τεχνολογικό σχεδιασμό των εμφανίσεων του Παναθηναϊκού, ενσωματώνει στις νέες εμφανίσεις της Ομάδας την τεχνολογία adizero, η οποία προσφέρει στους αθλητές ασύγκριτη εφαρμογή, μέγιστη άνεση και ελευθερία κινήσεων. Η κίνηση της φανέλας είναι απόλυτα φυσική και βρίσκεται σε αρμονία με το σώμα του αθλητή, ενώ οι ειδικές ραφές της μειώνουν δραματικά τις τριβές κατά τη διάρκεια της έντονης δράσης.

Επιπλέον, οι νέες εμφανίσεις του Παναθηναϊκού έχουν διαφανείς ταινίες, τοποθετημένες σε καίρια σημεία εφίδρωσης του σώματος, ώστε να υπάρχει καλύτερη ροή αέρα στο σώμα του αθλητή και να του επιτρέπει να παραμένει άνετος και στεγνός, μεγιστοποιώντας το επίπεδο της απόδοσής του. Συνολικά, οι φετινές φανέλες της Ομάδας είναι οι ελαφρύτερες που φόρεσαν ποτέ οι παίκτες του Παναθηναϊκού.

Keywords
Τυχαία Θέματα