Παράξενα Χριστουγεννιάτικα Δέντρα

1) Κινούμενο χριστουγεννιάτικο δέντρο:

Ψηλό, με τατουάζ, όχι ωραίο και περπατάει. Αυτό είναι το χριστουγεννιάτικο δέντρο Lady Gaga. Δεν το σχεδίασε κάποιος σχεδιαστής και πωλείται για τα φετινά Χριστούγεννα. Κάθε άλλο. Απλά η εκκεντρική τραγουδίστρια αποφάσισε να μπει στο κλίμα της εποχής και μάλλον παραμπήκε καθώς ντύθηκε χριστουγεννιάτικο δέντρο. Κάθε μέρα είναι απόκριες.

2) Βάλε

κι εσύ στο δέντρο σου ό,τι βρεις:

Στο λήμμα μινιμαλισμός ενός λεξικού για το ακριβώς αντίθετο θα υπάρχει η φωτογραφία αυτού του δέντρου. Η Louise Gray έβαλε πάνω ό,τι βρήκε, ό,τι υπήρχε και το αποτέλεσμα τοποθετήθηκε στο εστιατόριο Hoi Polloi σ’ ένα προάστιο του Λονδίνου. Πιθανόν να υπάρχουν και μαχαιροπήρουνα του εστιατορίου πάνω. Φήμες ότι στο δέντρο θα τοποθετηθεί και ο σεφ του εστιατορίου κρίνονται ως αναληθείς.

3) Το δέντρο της αγάπης:

Κόκκινο βελουδένιο δέντρο βάφτισαν το δέντρο που σχεδίασαν οι Helen και Colin David. Τοποθετήθηκε στην είσοδο του μουσείου Victoria’s & Albert’s στο Λονδίνο και αντί για στολίδια πάνω υπάρχουν τοποθετημένες καρδιές. Το δέντρο αναμένεται να αποθηκευθεί μετά τα Χριστούγεννα και να ξανατοποθετηθεί στη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου.

4) Ντυμένο δέντρο

Ένα φόρεμα δημιούργησε ο γνωστός σχεδιαστής Jean Paul Gaultier για το δικό του Χριστουγεννιάτικο δέντρο που τοποθετήθηκε στο ξενοδοχείο Salomon de Rothschild. H Lady Gaga αναμένεται να φορέσει αυτό το φόρεμα πάνω από το ντύσιμο που είδαμε πριν. Και Gaultier και Gaga μεγάλη σύμπραξη.

5) Ροζ Πομ Πομ

Μια πανδαισία του ροζ. Κάπου πίσω από τον στολισμό της Emma Cook, μίας σχεδιάστριας κατοίκου του Stoke Newington, κρύβεται ένα δέντρο. Πράσινο, κλασσικό παραδοσιακό.

6) Χείλη παντού

Ένα ζευγάρι χείλη δεν είναι ποτέ αρκετό γι’ αυτό πολλά ζευγάρια χείλη διαφορετικών χρωμάτων και μεγεθών στολίζουν το δέντρο της Lulu Guiness για το ξενοδοχείο Browns. Μετά τα Χριστούγεννα το δέντρο θα μπορούσε να κοσμήσει κάποιο κατάστημα καλλυντικών με τους πελάτες να δοκιμάζουν κραγιόν πάνω στα χείλη του δέντρου.

Keywords
Τυχαία Θέματα