Παράτησαν δίδυμα κοριτσάκια στους Γιατρούς του Κόσμου

Σοκαρισμένοι οι γιατροί, σημειώνουν ότι πρόκειται πιθανότητα για μωρά μάλλον αφγανικής καταγωγής. Επισημαίνουν δε, ότι το περιστατικό αυτό έρχεται να επιβεβαιώσει αυτά που ισχυρίζονται οι Γιατροί του Κόσμου τόσον καιρό. Το ότι υπάρχουν παιδιά-φαντάσματα, παιδιά που δεν είναι δηλωμένα πουθενά και που βρίσκονται σε τεράστιο κίνδυνο.

Σύμφωνα με την πρώτη εικόνα που υπάρχει τα δύο μωρά, μάλλον αφγανικής καταγωγής, τα άφησε η μητέρα τους σε κάποιο συγγενικό της πρόσωπο, προκειμένου να φύγει από την Ελλάδα.

Δεν είχε χρήματα και σκόπευε να τα στείλει αργότερα με κάποιον συγγενή της. Τα άφησε λοιπόν σε μία θεία, η οποία και αυτή έφυγε και άφησε τα παιδιά σε μια σειρά από μετανάστες, οι οποίοι δεν μπορούσαν να τα κρατήσουν και τα έδωσαν σε μία από τις γυναίκες που λαμβάνουν τις πρόνοιες των Γιατρών του Κόσμου. Όταν και η ίδια έφτασε σε απόγνωση, τα έδωσε στην οργάνωση.

Η οργάνωση έχει ήδη ενημερώσει τις Αρχές, την εισαγγελία ανηλίκων και θα ξεκινήσει η διαδικασία να φιλοξενηθούν τα μωρά σε κάποιο ίδρυμα. Σύμφωνα με τους Γιατρούς του Κόσμου, πρόκειται για τα έκτα παιδιά που φτάνουν απροστάτευτα στα αζήτητα στην οργάνωση, όμως αυτά τα δίδυμα κοριτσάκια είναι τα πιο μικρά.

Keywords
Τυχαία Θέματα