Παράταση της διαθεσιμότητας των απολυμένων καθαριστριών

16:11 6/6/2014 - Πηγή: Matrix24

Η παράταση δίνεται έως ότου ολοκληρωθούν οι διαδικασίες πλήρωσης των κενών θέσεων στο δημόσιο για τις οποίες έχουν ήδη γίνει αιτήσεις συμμετοχής.

Όπως σημειώνει μεταξύ άλλων η απόφαση:

1. Η παράταση του χρόνου της διαθεσιμότητας των παρακάτω αναφερομένων υπαλλήλων των κλάδων (ΥΕ) Καθαριστριών, ΥΕ Καθαριστριών Τελωνείων και (ΥΕ) Προσωπικού Καθαριότητας ΓΧΚ, ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου μερικής απασχόλησης του Υπ. Οικονομικών, που έχουν υποβάλει αίτηση- υπεύθυνη δήλωση μετάταξης/μεταφοράς βάση της ανακοίνωσης 11/2014 (ΦΕΚ Β 1205/ 13.5.2014), με συνέχιση καταβολής των αποδοχών διαθεσιμότητας α) μέχρι την έκδοση τελικών πινάκων διάθεσης για τις περιπτώσεις των υπαλλήλων που δεν περιλαμβάνονται σε αυτούς ή β) μέχρι τη δημοσίευση στο ΦΕΚ της πράξης μετάταξης/μεταφοράς, για τις περιπτώσεις των υπαλλήλων που περιλαμβάνονται στους τελικούς πίνακες.

Οι ίδιες οι καθαρίστριες πάντως διαμηνύουν ότι ο αγώνας τους θα συνεχιστεί μέχρι την πραγματική δικαίωση και την επαναπρόσληψη στη δουλειά τους. Όπως δηλώνουν επιμένουν στην πρωτόδικη απόφαση και στην αίτηση αναστολής από τον Άρειο Πάγο που ορίζουν την επαναπρόσληψή τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα