Τι κάνει στην Κωνσταντινούπολη ο Λευτέρης Πανταζής;

Ένα ταξίδι αστραπή στην πανέμορφη Κωνσταντινούπολη πραγματοποίησε για επαγγελματικούς λόγους ο Λευτέρης Πανταζής.

Είναι ένας από τους πιο δημοφιλής Έλληνες καλλιτέχνες στην Τουρκία. Οι ανάγκες για promotion του ντουέτου με τίτλο «Seviyorum» (Να σ’αγαπώ) σε στίχους της Ευανθίας Μάγνη και μουσική της Ζωής Τηγανούρια με την ανερχόμενη τραγουδίστρια Goknur Onur τον έφερε για μερικές μέρες στην Πόλη.

«Είναι ένα νέο κορίτσι με

μια υπέροχη φωνή, λέει για την Goknur Onur ο Λευτέρης Πανταζής. Κάναμε κάποιες τηλεοπτικές εκπομπές και συνεντεύξεις στο ραδιόφωνο και σε περιοδικά στο πλαίσιο προώθησης του τραγουδιού. Παράλληλα με τη βοήθεια του Γιώργου Γκάβαλου κάναμε γυρίσματα για το videoclip σε αγαπημένες γωνιές της Πόλης.Η Κωνσταντινούπολη είναι πραγματικά η ωραιότερη Πόλη του κόσμου και κάθε φορά που βρίσκομαι εκεί νιώθω πολύ οικεία αλλά ταυτόχρονα και μια έντονη συγκίνηση.»

Ανάμεσα στις επαγγελματικές υποχρεώσεις ο Λευτέρης Πανταζής επισκέφτηκε τον «Κήπο της Μαρίας», το εστιατόριο της Μαρίας Εκμεκτσίογλου και απόλαυσε μοναδικές γεύσεις από τα χεράκια της. Η Πολίτισσα μαγείρισσα τον υποδέχτηκε με χαρά και επιμελήθηκε η ίδια τα εντυπωσιακά εδέσματα που απόλαυσε η επώνυμη παρέα.

Ο Λευτέρης Πανταζής μετά το σύντομο διάλειμμα επέστρεψε στις πρόβες του για τις εμφανίσεις στο Romeo Summer που ξεκινούν το Σάββατο 21 Ιουνίου. Παρέα με το Γιώργο Γιαννιά και τη Βασιλική Νταντά έχουν βάλει στόχο να…ταρακουνήσουν την παραλιακή!

Keywords
Τυχαία Θέματα