Παραιτήθηκε το Υπουργικό Συμβούλιο στην Κύπρο

Σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος Αναστασιάδης ανέφερε ότι αποφάσεις για το θέμα των υπουργών θα πάρει σε 15 ημέρες χωρίς να διευκρινίζει αν ο ανασχηματισμός θα αφορά ολόκληρο το Υπουργικό ή μόνον τους Υπουργούς του ΔΗΚΟ. Βγαίνοντας από το Προεδρικό Μέγαρο, έπειτα από την ολοκλήρωση της σημερινής έκτακτης συνεδρίας του Υπουργικού Συμβουλίου και ερωτηθείς αν ο ανασχηματισμός θα είναι διευρυμένος ή αν αφορά μόνον του Υπουργούς του ΔΗΚΟ, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης απάντησε λακωνικά

ότι «σε 15 ημέρες θα αποφασίσω τι θα πράξω».

Αποφασισμένος να συνεχίσει στο δρόμο της σταθεροποίησης και της ανάκαμψης δηλώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Στο μεταξύ ο Υπουργός Εξωτερικών ξεκαθάρισε για τελευταία φορά, όπως είπε, ότι δεν ενδιαφέρεται για τη θέση του Επιτρόπου στην Ε.Ε., «λόγω της κρισιμότητας των στιγμών που περνά η πατρίδα μας».

Να πούμε ότι λίγο πριν τις 10:30 ξεκίνησε στο Προεδρικό η έκτακτη συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου, που εξέτασε την κατάσταση μετά την απόρριψη του νομοσχεδίου για τις αποκρατικοποιήσεις από τη Βουλή.

Keywords
Τυχαία Θέματα