Παρά την ίδια ρητορική, η Τζάκρη «δεν ενδιαφέρεται»…

Κατά τα λοιπά, όμως, διαψεύδει τη συνεργασία της με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο λόγος για την ανεξάρτητη πλέον βουλευτή και πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ Θεοδώρα Τζάκρη, που με αφορμή τον θάνατο της μικρής Σάρα, μίλησε για «θύματα του μαγκαλιού και της ξυλόσομπας εξαιτίας των πολιτικών που εφαρμόζουμε, υποτίθεται για να μαζέψουμε έσοδα και στον βωμό αυτό θυσιάζονται άνθρωποι», μη γνωρίζοντας όπως είπε

πόσους άλλους θα δούμε. «Είναι μία θυσία που δεν θα οδηγήσει σε καμία εξιλέωση», είπε, χαρακτηρίζοντας τον φόρο πετρελαίου ως τον πιο «άνευ λογικής» φόρο.

Η ίδια πάντως, χαρακτήρισε «ηλιθιότητες» τα περί συνεργασίας της με τον ΣΥΡΙΖΑ στις αυτοδιοικητικές εκλογές. «Είναι ηλιθιότητες αυτά που λένε … Δεν με ενδιαφέρει κανενός είδους θεσούλα, παζάρι ή συναλλαγή», είπε, προσθέτοντας όμως ότι δεν διατίθεται και να υπερψηφίζει πολιτικές που δεν οδηγούν πουθενά.

«Όποιος έχει την εντύπωση ότι με αυτά που ψηφίζουμε σώζουμε την Ελλάδα, είναι μακράν… η Ελλάδα δεν σώζεται με αυτά», συνέχισε, κάνοντας λόγο για «ολόκληρο κίνημα βουλευτών οι οποίοι δεν προδιατίθενται θετικά απέναντι στο ενδεχόμενο της άρσης των πλειστηριασμών».

Keywords
Τυχαία Θέματα