ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ: Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ

Η Γερμανία έχει αποφασίσει την παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ και τη σκληρή εφαρμογή του Μνημονίου, εκτίμησε ο Δημήτρης Παπαδημούλης με αφορμή την αυριανή επίσκεψη της Άνγκελα Μέρκελ στην Αθήνα.

«Η κ.Μέρκελ επιλέγει να έρθει στην Αθήνα

για να στηρίξει τον κ. Σαμαρά, το Μνημόνιο και τα συμφέροντά της και να πει στην Αθήνα, από την Αθήνα, ότι “ξεχάστε αυτά που σας λέγαμε ότι μπορεί η Ελλάδα να οδηγηθεί με γερμανική σπρωξιά εκτός ευρώ”», είπε στο ραδιοφωνικό σταθμό της ΝΕΤ ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ. Πρόσθεσε όμως ότι «δεν θα πει ότι αυτό ήταν μια προπαγάνδα που αναπτύχθηκε πολύ την περίοδο των εκλογών για να μην βγει ο ΣΥΡΙΖΑ και να βγει ο κ. Σαμαράς».

Προέβλεψε ότι Γερμανίδα καγκελάριος θα παραπέμψει στην Τρόικα για τη δόση και την επιμήκυνση και εκτίμησε ότι η επίσκεψή της αφορά στην προώθηση των γερμανικών συμφερόντων, διευκρινίζοντας ότι «επιδιώκει να πάρουν γερμανικές επιχειρήσεις ή συμμαχίες που θα μετάσχουν γερμανικές επιχειρήσεις, ένα σημαντικό φιλέτο και από ιδιωτικοποιήσεις και από δημόσια έργα και από λοιπές επενδύσεις των εξοπλισμών και του τουρισμού».

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΕΥΡΩ, ΣΚΛΗΡΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ,papadimoulis, germania apofasise efro, skliro mnimonio