Πανσέληνος στον Τοξότη και τα δραστικά τρίγωνα

07:39 9/6/2014 - Πηγή: Matrix24

Κριός

Σε μία περίοδο δύο ανάδρομων πλανητών (μιας και, στον Ερμή, έρχεται να προστεθεί και ο Ποσειδώνας, ανάδρομος από 10/6), η πανσέληνος στον Τοξότη στις 13 του μήνα είναι, για σένα, όλο το γκάζι που χρειάζεσαι. Όχι, ούτε ο Ερμής ούτε ο Ποσειδώνας μπορούν να σε φρενάρουν, με αυτή την φλογερή πανσέληνο να σχηματίζει όψη τριγώνου με τον εκρηκτικό, δυναμικό Ουρανό στο ζώδιό σου. Βγαίνεις μπροστά, μιλάς, δρας, κινητοποιείσαι, για ο,τιδήποτε ή οποινδήποτε δίνει στη ζωή σου νόημα.

Ταύρος

Με Ερμή και Ποσειδώνα ανάδρομους και την Αφροδίτη ναι μεν

στο ζώδιό σου αλλά με σκληρές όψεις, δεν είναι και παράδεισος ο κόσμος εκεί έξω αυτή την εβδομάδα, Ταύρε. Όμως, το τρίγωνο μεταξύ της πανσελήνου στον Τοξότη (13/6) και του επαναστατικού, kinky Ουρανού από το 12 ηλιακό σου οίκο, μπορεί να είναι η πρεμιέρα μίας σειράς σοκαριστικών εκμυστηρεύσεων ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου, ή η αρχή μίας κάπως αντισυμβατικής σχέσης!

Δίδυμοι

Ο κυβερνήτης σου, ο Ερμής, είναι πάντοτε ανάδρομος στον Καρκίνο – ένα το κρατούμενο. Με τον Ποσειδώνα ανάδρομο από τις 10 του μήνα, τα κρατούμενα γίνονται δύο, και το ερώτημα είναι τι είδους ισορροπία θα καταφέρεις να βρεις μεταξύ μίας σχέσης, μίας παγιωμένης κατάστασης, κι ενός έρωτα για έναν/μία κατά κόσμον «φίλο/η» που σου έχει πάρει τα μυαλά. Η σεξουαλική ένταση ξεχειλίζει, η αίσθηση του απαγορευμένου πυρπολεί κι άλλο τα πράγματα… Αν όμως η σχέση σου σημαίνει κάτι για σένα, ξέρε πως ενδίδοντας στον πειρασμό τινάζεις τα πάντα στον αέρα.

Καρκίνος

Θέματα ρουτίνας, καθημερινότητας, εργασίας και συναδέλφων έρχεται να προωθήσει το τρίγωνο μεταξύ της πανσελήνου στον Τοξότη και του Ουρανού στον Κριό στις 13/6. Ενδέχεται η ώθηση να έρθει λίγο…απρόβλεπτα να το πω; Καταδρομικά να το χαρακτηρίσω; Σε κάθε περίπτωση θα σου βγει σε καλό, διότι κάποια επαγγελματικά θέματα που κυνηγάς καιρό τώρα, με Ερμή και Ποσειδώνα ανάδρομο, δε θα ξεκολλούσαν ούτε με ξόρκια!

Λέων

Ξέρουμε πως τίποτα δεν ενεργοποιεί ένα Λιοντάρι όσο ο έρωτας, πόσο δε μάλλον ένας καινούργιος έρωτας! Με τον Κρόνο στον 4ο ηλιακό σου οίκο εδώ και …εχμμμ, χρόνια, το τελευταίο τουλάχιστον έτος νιώθεις σα να αποδομούνται τα θεμέλια της ζωής σου. Η διαδικασία βαραίνει και αργεί με τους δύο ανάδρομους (Ερμή και Ποσειδώνα) αλλά η πανσέληνος στις 13 του μήνα στον Τοξότη, και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό, βάζουν στην καρδιά σου φωτιά με μία νέα, καλοκαιρινή και άκρως ερωτική, καυτή και …ακατάλληλη κατάσταση!

Παρθένος

Δύσκολο να οργανωθείς όπως θα ήθελες με τον κυβερνήτη σου ανάδρομο ήδη από 6/6, Παρθένε. Επιπροσθέτως, ο τομέας «Σχέσεις» πάσχει, φιλοξενώντας, από 10/6, τον Ποσειδώνα ανάδρομο. Εσύ που είσαι παιδί του χειροπιαστού και της λογικής, έχεις να κάνεις με το βασίλειο της ασάφειας. Το πολύ δυναμικό τρίγωνο μεταξύ της πανσελήνου στον Τοξότη και του Ουρανού στον Κριό στις 13 του μήνα πάντως, μιλά για ξαφνικούς, ανέλπιστους τρόπους με τους οποίους σε βοηθούν οι πολύ οικείοι σου να βρεις οικονομικούς πόρους. Δεν το λες κακό!

Ζυγός

Εν τω μέσω αναδρόμων (Ερμής ήδη, και από 10/6 ΚΑΙ Ποσειδώνας), η εβδομάδα θα μπορούσε να είναι βαρετή, αργοκίνητη, δύστοκη… Κι όμως, υπάρχει kinder έκπληξη, Ζυγάκι! Το super doοper τρίγωνο μεταξύ της πανσελήνου στον Τοξότη και του Ουρανού στον Κριό στις 13 του μήνα μιλά για μία υπέροχη, συναρπαστική και πολύ ξαφνική και φλογερή ερωτική εξομολόγηση! Για τα ήδη δεσμευμένα του ζωδίου σας, θα μπορούσε να είναι ακόμα και μία πρόταση γάμου. Θα κάνεις; Θα σου κάνουν; Ε, αυτό πες το μας εσύ!

Σκορπιός

Η αστρολόγος σου ξέρει καλά πως , αν υπάρχει κάτι που σε ενδιαφέρει όσο και το σεξ, αυτό είναι το χρήμα! Για χρήμα θα σου μιλήσω λοιπόν – με το υπέροχο, εξαιρετικά ενεργητικό και «δραστικό» τρίγωνο μεταξύ της πανσελήνου στον Τοξότη και του Ουρανού στον Κριό στις 13 του μήνα, μπορείς να περιμένεις από απλώς ξαφνικά και απροσδόκητα χρήματα από τη δουλειά σου, ή μία απρόβλεπτη, αλλά πολύ ωφέλιμη στροφή αυτής της δουλειάς ώστε να ωφεληθείς οικονομικά άμεσα! Μια χαρά σε βρίσκω, Σκορπιέ!

Τοξότης

Από τους πρωταγωνιστές των ημερών! Στο ζώδιό σου η πανσέληνος στις 13 του μήνα, και μάλιστα σε τρίγωνο με τον Ουρανό από τον Κριό, και τον ερωτικότατο 5ο οίκο σου. Βεβαίως μιλάμε για νέα ξεκινήματα στις σχέσεις σου – μία τελείως καινούργια, κεραυνοβόλα ιστορία, η οποία πιθανόν να ενέχει κι ένα στοιχείο αντικομφορμισμού: ίσως αρχίσει πριν καλά καλά τελειώσει η προηγούμενη, ή…. εις βάρος της προηγούμενης! Επίσης, το τρίγωνο αυτό είναι θαυμάσιος οιωνός ενός μωρού. Η εγκυμοσύνη επίσης θα είναι αναπάντεχη, οπότε αν δεν νιώθεις έτοιμος, καλύτερα να προσέχεις διπλά!

Αιγόκερως

Η πανσέληνος στις 13 του μήνα και η όψη τριγώνου που σχηματίζει με τον εκκεντρικό Ουρανό θα σου δείξει – με έντονο, αλλά αλάνθαστο τρόπο- ότι η ψυχολογία σου και η διάθεσή σου επηρεάζει άμεσα τα του οίκου σου, αλλά και το αντίστροφο. Νεύρα έχεις; Νεύρα θα εισπράξεις. Καταπιεσμένο θυμό νιώθεις; Αυτό ακριβώς θα αντιμετωπίσεις. Καταλαβαίνεις πως αν βγάλεις προς τα έξω κέφι, διάθεση για το καινούργιο και χαλαρότητα απέναντι στην περιπέτεια, θα αποζημιωθείς στο πολλαπλάσιο! Φρόντισε μόνο να είσαι σαφής σε ό,τι λες, και προσεκτικός σε ό,τι ακούς!

Υδροχόος

Εκ φύσεως καχύποπτος με τους ρομαντισμούς και τους έρωτες, Υδροχόε, πάντα πίστευες πως ιδανικός σύντροφος είναι κάποιος με τον οποίο πρωτίστως να μπορείτε να είστε φίλοι και συνοδοιπόροι. Αυτό ακριβώς έρχεται να σου δώσει (αν είσαι ελεύθερος) και να σου θυμίσει (αν είσαι ήδη σε μία σχέση) η πανσέληνος του μήνα, που συντελείται στο ζώδιο του Τοξότη και τριγωνίζει τον κυβερνήτη σου, τον επαναστατικό Ουρανό από τον Κριό. Πρωτοτυπία, επαναστατικότητα, καινοτομία, και πάνω απ’ όλα διάθεση για ισότητα, ειλικρίνεια και αξιοπρέπεια!

Ιχθείς

Με τον κυβερνήτη του ζωδίου σου (Ποσειδώνας) ανάδρομο από 10/6 στο ζώδιό σου, το θέμα «σαφής εικόνα του εαυτού μου και των στόχων μου» είναι νεφελώδες, έως και ελαφρώς τρικυμιώδες – με μικρά διαλείμματα ηλιοφάνειας έτσι για να μην πηδούν οι Ιχθείς από τα μπαλκόνια! Οπότε, το τρίγωνο πανσελήνου – Ουρανού, που ενεργοποιεί τον 10ο και το 2ο ηλιακό σου οίκο αντίστοιχα, φροντίζει να δώσει όλη την πύρινη ώθηση που χρειάζονται η καριέρα και τα οικονομικά σου, ώστε να μη βουλιάξουν εντελώς στα θολά Ποσειδώνια νερά. Ξέρεις όμως, ε; Συν Αθηνά και χείρα κίνει!

Keywords
Τυχαία Θέματα