Ομόφωνη καταδίκη για τη στυγερή δολοφονία

Με ανακοίνωσή της η ΓΣΕΕ εκφράζει «τη θλίψη και τον αποτροπιασμό της», αναφέρει ότι «αν δεν ληφθούν άμεσα μέτρα, τέτοιου είδους φαινόμενα θα λάβουν ακόμη δραματικότερες διαστάσεις», ζητά από τη δικαιοσύνη «να επέμβει άμεσα» και σημειώνει ότι «το κράτος είναι υπεύθυνο να διαφυλάξει την κοινωνική ειρήνη και τη νομιμότητα».

Αναφερόμενα στο ίδιο θέμα στελέχη της ΑΔΕΔΥ, υποστήριξαν ότι τα φαινόμενα

αυτά είναι αποτέλεσμα των πολιτικών που ακολουθούνται.

Με ανακοινώσεις τους το ΠΑΜΕ και η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων καλούν τους εργαζόμενους να πάρουν μέρος στη συγκέντρωση που έχει προγραμματισθεί για σήμερα στις 17.30 στην είσοδο της Αμφιάλης στο Κερατσίνι (Παναγή Τσαλδάρη και Ξάνθου).

Ο ανεξάρτητος ευρωβουλευτής Κρίτωνας Αρσένης δήλωσε σχετικά σχετικά με τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα: «Κόμματα, αστυνομία και ΜΜΕ με την ανοχή τους έκαναν ρουτίνα τις απειλές, το φόβο και τους προπηλακισμούς. Αν δε χρειάζεται νέος αντιρατσιστικός νόμος, πόσες δολοφονίες χρειάζεται η κυβέρνηση για να εφαρμόσει τον υφιστάμενο αντιρατσιστικό και το κοινό ποινικό δίκαιο; Η σιωπή, η αδράνεια και η καθυστέρηση απειλούν να κάνουν νέα ρουτίνα τις δολοφονίες».

Ο δήμαρχος Κορυδαλλού Σταύρος Κασιμάτης ανέφερε: «Η δολοφονική επίθεση στην Αμφιάλη είναι η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι της τραμπούκικης συμπεριφοράς μελών της Χρυσής Αυγής στις περιοχές της Β’ Πειραιά. Μετά τις άνανδρες επιθέσεις σε μετανάστες, ήρθε η σειρά των μελών του ΚΚΕ στο Πέραμα και χθες μια δολοφονία στον γειτονικό Δήμου Κερατσινίου- Δραπετσώνας».

Keywords
Τυχαία Θέματα