Όλο και πιο κοντά στον ΣΥΡΙΖΑ η Λούκα

07:44 9/4/2013 - Πηγή: Matrix24

Πηγαίνει έτσι, ολοένα και κοντύτερα στις απόψεις του ΣΥΡΙΖΑ, δεδομένου ότι πρώτος αντέδρασε καταγγέλλοντας «σκανδαλώδη κυβερνητική μεθόδευση» ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Δημήτρης Παπαδημούλης.

Κάνοντας λόγο για «φωτογραφική τροπολογία» που ψηφίστηκε χωρίς να συζητηθεί, ακριβώς την ώρα που κυβέρνηση και τρόικα αποφασίζουν νέα

επώδυνα μέτρα για εργαζόμενους και συνταξιούχους, η «Κοινωνική Συμφωνία» καταγγέλλει «ευθεία παρέμβαση στο έργο της δικαιοσύνης» με το σκεπτικό ότι απαλλάσσει από την ενδεχόμενη δίωξή τους για απιστία τα μέλη της διοίκησης τραπεζών που έδωσαν δάνεια σε νομικά πρόσωπα και πιθανόν να βαρύνονται με ευθύνες για αλόγιστες και αδιαφανείς χρηματοδοτήσεις. Αιτία, το γεγονός ότι την υπόθεση διερευνούν αυτή την περίοδο οι οικονομικοί εισαγγελείς.

Παρατηρεί δε, πως η «προκλητική νομοθετική ρύθμιση» έρχεται την στιγμή που κατά τα άλλα η τρικομματική κυβέρνηση «δίνει μάχη» με την τρόικα για τη ρύθμιση των δανείων χιλιάδων υπερχρεωμένων νοικοκυριών.

«Η δικαιοσύνη έχει υποχρέωση να παρέμβει άμεσα και να ζητήσει αποκατάσταση της τόσο βάναυσης προσβολής και παρεμπόδισης του έργου της», καταλήγει το κόμμα της κ.Κατσέλη.

Keywords
Τυχαία Θέματα