ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ, ΜΩΡΟ ΜΟΥ!

Από τις φορολογικές δηλώσεις των σταρς ως «φυσικά πρόσωπα», τα Tweets του κ. Καψή για τα «τσόλια» και τις «σιχαμένες» Γαλάνη και Αλεξίου και τις υπαναχωρήσεις του, μία είναι η είδηση: πώς να ζήσετε μέχρι τα 122!

Από την Αλεξάνδρα Τσόλκα

Ο Magomed Labazanov που γεννήθηκε το 1890 και πέθανε την περασμένη εβδομάδα αποκάλυψε το μυστικό μυστικό» της μακροζωίας τους, πριν από τέσσερα χρόνια. Και ήταν τι; Η αποχή! Αποχή από το αλκοόλ, το τσιγάρο και… το σεξ! Επίσης έτρωγε και πολύ σκόρδο! Εργαζόταν σε ξυλουργείο και δεν έμαθε ποτέ

να γράφει και να διαβάζει.

Το ερώτημα είναι τι να την κάνεις τέτοια ζωή με μόνη απόλαυση το σκόρδο; Άσε καλύτερα! Ας φύγουμε εμείς πλήρεις απολαύσεων στα 100 ας μη φτάσουμε στα 122!

Η Nova θα προβάλλει το Games of Thrones 3! Για όσους έχουν εθιστεί στην σειρά, ότι θα προβάλλονται τα επεισόδια λίγα 24ωρα μετά την προβολή τους στην Αμερική είναι λόγος για τρελή χαρά και αλαλαγμούς. Ρωτάτε με που πέρασε όλο το καλοκαίρι με τους Μπαράθιον και τους Λάνιστερ… (σα δικούς μου ανθρώπους τους νιώθω πια!).

Κάτι η κρίση, κάτι το περσινό πρωινό που δεν ικανοποίησε τους υπεύθυνους εκεί στο Μαρούσι, έτσι ο ΑΝΤ1,όπως γράφτηκε σε ρεπορτάζ του «TiVi Έθνος», ύστερα από 20 χρόνια, σταματά το πρωινό πρόγραμμα που ο ίδιος σταθμός καθιέρωσε. Ο Γιώργος Παπαδάκης, λέει, θα ξεκινάει εκπομπή στις 7 και μετά από τέσσερις ωρίτσες, στις 11 θα κλείνει εκπομπή για να αναλάβει η Λίτσα Πατέρα, με τις αστρολογικές της προβλέψεις.

Όχι! φέτος δεν έχουμε καυτά νέα για το που θα αποθέσει τις κατσαρόλες της η Αργυρώ Μπαριμπαρίγου. Αφού δεν υπάρχουν πρωινά δεν μαλλιοτραβιούνται και για χάρη της.

Έχω και μια εβδομάδα να μάθω νέα του ζεύγους Σκορδά – Λιάγκας, να σπάνε τη σιωπή τους για το ότι δεν υπέγραψαν ακόμα, όπως και πέρυσι, ή για το ότι δεν έχουν μιλήσει ακόμη για αλλαγές ή για το ότι δεν ξέρουν τίποτα για το αν θα μεταφερθούν μεσημέρι.

Μα αυτό το ζευγάρι πια, αν δε λιάζεται σε κάνα νησί η σε στο σκάφος του, όλα στη τύχη του τα αφήνει…

Πέντε χιλιάδες λέει οι αιτήσεις για το «Κατι ψήνεται». Τουλάχιστον όσοι θα συμμετέχουν δε θα πεινάνε! Ο Alpha και ο ΣΚΑΪ προς το παρών τα απογεύματα παίζουν αμιγώς εκπομπές μαγειρικής! Μπας και νιώσουμε χορτασμένοι έτσι…

Ζήτησε συγγνώμη από τις Χαρούλα Αλεξίου και η Δήμητρα Γαλάνη, με τα πολλά ο κ. Καψής, διότι ξεπέρασε το όριο αν και θεωρεί πως επειδή «υπερασπίζεται με πάθος τις απόψεις του και γι αυτό έχει υποστεί χυδαίες επιθέσεις από συγκεκριμένους ανθρώπους και ιδεολογικούς χώρους, όπως και απειλές για την σωματική του ακεραιότητα. «Τι για χούντες έχω ακούσει- εγώ» είπε σε ένα σημείο, «και πολλοί άλλοι που δεν ακολουθήσαμε το ρεύμα- τι για εντολές από αφεντικά, τι για εγκληματικές απόψεις για τις οποίες θα κληθούμε να λογοδοτήσουμε, τι για λαϊκά δικαστήρια και άλλα πολλά…». Δηλαδή όντας στα μεγαλύτερα συγκροτήματα των ΜΜΕ της χώρας, πώς να ακολουθήσει το ρεύμα; Αφού είναι το ρεύμα!

Πάντως δεν ένιωσε και συντετριμμένος από την μεταμέλεια!

Κατά τα άλλα η

Keywords
Τυχαία Θέματα